Pelawat Cinta Hati As

Blinq Beauty Drink - testimoni terkini

Assalamualaikum


Anda mahu cantik, sihat, dan gojes sekaligus? Ingin mengurangkan berat badan juga?

Kini produk Blinq Beauty Drink yang diedarkan pada Jun 2013 mungkin penyelesaian buat anda.

Blinq Beauty Drink

- merupakan minuman kecantikan dan kesihatan hasil gabungan Glutathione, collagen, vitamin c, soursop, guarana, habbatus sauda, dates, stevia extract, pomegranate, honey, garcinia

Ia didatangkan dalam bentuk sachet dan perlu di campur dengan air


Kelebihan dan Kebaikan Blinq Beauty Drink

- mencerahkan dan mengebukan kulit seluruh badan anda
- menegangkan permukaan kulit dan menghilangkan kedutan.
- memberikan tenaga
- sesuai bagi mereka yang sentiasa letih dan lesu
- mengandungi anti kanser ( ekstrak buah belanda)
- meningkatkan kadar metabolik bagi proses pembakaran lemak - jadi boleh dapat badan ramping
- mengurangkan rasa lapar

Pengambilan berterusan akan menghasilkan kulit yang cantik dan anjal seolah-olah seperti mengambil suntikan botox dan collagen

InsyaAllah perubahan dapat dilihat seawal 14 hari - mengikut kesesuaian badan anda

Kesimpulannya, Blink Beauty Drink merupakan minuman tambahan yang lengkap untuk kulit lebih gebu, cerah dan anjal serta membantu meningkatkan kesihatan dan juga membantu mengembalikan bentuk tubuh yang ideal


Testimoni Terkini Blinq Beauty Drink


As pun minum BBD ni..alhamdulillah badan rasa segar, dan yang bestnya rasa ringan dan tenaga pun rasa bertambah...sebab as selalu sibuk tak sempat nak makan kadang-kadang...jadi minum BBD ni memberi tenaga yang as perlukan..

Artis yang dah mencuba produk BBD ni ialah Diana Amir....


Jum tengok video testimoni BBD Diana Amir (^^)/



























Anda tidak perlu bimbang tentang terlebih atau terkurang sukatan...kerana ia berbentuk sachet..hanya minum sekali sehari...dan pastinya cukup untuk 30 hari bersamaan 30 sachet..


Nak order? Jum beli sekarang kerana stok sentiasa bertambah atas permintaan yang di luar jangkaan...


HARGA BLINQ BEAUTY


RM 150.00 sekotak (30 sachet)
perisa epal

FREE POSTAGE 1 MALAYSIA

SMS as : BLINQ hantar ker 019 9050325


NAK CARI PRODUK LAIN SAMA HEBAT DENGAN BLINQ???

KLIK SINI

0 orang komen as:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...