Pelawat Cinta Hati As

Testimoni terkini K- Colly 1.5 Million MG

Assalamualaikum,

Selepas fenomena Aurawhite, kini keluar pula produk terbaru dari Malaysia yang menggunakan teknologi Korea iaitu K-Colly.

Kalau anda peminat Korean Pop pasti anda akan sentiasa mencari produk-produk kecantikan yang akan dapat menjadikan diri secantik artis korea kan?

As pun suka juga barang-barang dari korea terutama tony moly lip tint, egg pore, tomato mask dan etc.....as suka bukan sebab hasil pemakaian sahaja tapi as suka sebab design produk korea ni sangat-sangat comel...kalau tak percaya boleh google cari produk macam tomatomask, tony moly, dan lain-lain lagi.

Selain tony moly yang menjual barang kosmetik korea, anda boleh cuba ETUDE HOUSE, kalau kat tempat as selalunya as selalu tengok kat Alamanda, Putrajaya.

Oleh kerana drama korea mendapat hits yang tinggi di Malaysia juga, maka KFC sendiri mengeluarkan produk ayam kfc korean...dah cuba?? oh...as memang sangat suka ayam KPOP tu..hehehe..

---------------------
Oklah untuk celoteh as (^^)/



Jum tengok apa itu K-Colly?

K-Colly Sweet 17 dihasilkan daripada teknologi nano Korea yang paling halus dan mengandungi khasiat kandungan sebanyak 1.5 million MG. ( sebelum ni 1 million mg)

OMG - dah upgarde...mesti lagi bagus?? tak juga..bagi as masa aurawhite 400,000mg tu pun ok dah..tengok pada badan yang guna (~~)v.


K-Colly mengandungi bahan-bahan seperti berikut bagi mencerahkan kulit kusam, menyembuhkan masalah jerawat, rambut, kuku dan tulang :-

  • HYDROLIZED MARINE COLLAGEN 
  • ASTAXANTHIN  - bagus untuk mereka yang penyakit eczema
  • COENZYME Q-10 
  • L-GLUTATHIONE BERRY PLUS - fungsi untuk mencerahkan kulit kusam
  • MULTIVITAMIN - ni bagus untuk kulit juga, tulang, rambut dan kuku
  • PURE PEARL POWDER - untuk kulit nampak glowing
  • HYALURONIC ACID - yang ni untuk kuatkan tulang, akar rambut, kuku
  • 12X STEM CELL (Apple, Cranberry, Pomegranate, Tomato, Rossele, Cherry Acerolla, Snow Lotus, Raspberry, Peach) - stem cell pun sama juga untuk kebaikan keseluruhan badan


ANTARA KEBAIKAN / KELEBIHAN K-COLLY


1) Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.

2) Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.

3) Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.

4) Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.

5) Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.

6) Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik.

PANTANG LARANG K-COLLY

Mana-mana produk pun sama sahaja pantang larangnya...

- Jangan minum kafein, alkohol, kopi teh..

- Kalau nak minum juga minum dalam kuantiti yang sedikit dan selepas 3-4 jam pengambilan K-Colly

- Jaga pemakanan dan macam biasa sentiasa rajin minum air masak/ air kosong / air mineral mengikut keperluan badan kita.


KESAN PENGAMBILAN K-COLLY

Menurut HQ K-Collly kesan dah boleh nampak seawal 3 hari selepas penggunaan dengan tertib dan menjaga pantang larang di atas.

Tapi selalunya, as nak nasihatkan awal-awal....efektifnya produk ni bergantung kepada penerimaan badan kita juga...

Jadi jangan cepat putus asa..sebab kita dah cuba dan Allah yang mengizinkannya..


CARA MINUM K-COLLY


1. Ambil 1 jam sebelum sarapan atau sebelum tidur malam
2. Masukkan 1 scoop K-Colly ke dalam mulut tanpa air
3. Biarkan 3- 5 Saat serbuk K-Colly dalam mulut dan larut bersama enzim air liur dan telan

Sangat mudah...tidak perlu shake atau bancuh dalam cawan. Serbuk K-Colly sangat mudah meresap ke dalam salur darah kerana kelebihan teknologi nano yang sangat halus itu (^^)/


---------------------------------------------------------------------------------------


TESTIMONI TERKINI K-COLLY


UPDATE 21 JULAI 2013












♥♥ HARGA K- COLLY Sweet 17 - 1.5 Miliion ♥♥

HARGA PASARAN

RM 169.00 (SEMENANJUNG)
RM 179.00 (SABAH SARAWAK)

HARGA PROMOSI 

RM 150.00 (SEMENANJUNG)
RM 160.00 (SABAH SARAWAK)

tawaran sah

13 SEPTEMBER 2013 - 30 SEPTEMBER 2013





nak order?

JUST SMS AS

KCOLLY PROMOSI hantar ke 019 9050325

0 orang komen as:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...