Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2009

Along Ku Kahwin Bhg 2

Pada 26 September 2009...kami berarak ke rumah pengantin perempuan..

Sentuhan terakhir dariku...

7 hantaran siap sedia

doa selamat sebelum berangkat keluar

Perbarisan sedia !!!...

Hehehe....bila nak panggil ni...

Sakit Kaki I tunggu U datang lambat sangat....

Atuk merenjis

Abah merenjis

Sayang mak...:p

Adoi...doh la tu kena cium tangan...huhuhu



Along Ku Kahwin Bhg. 1

Pada malam 25 hb September 2009, along telah selamat berkahwin dengan pilihan hatinya...

as dan along

Along baca lafaz janji

mas kawin...

Selamat diijab kabulkan...


Nur Kasih

Video ni ditujukan khas buat mak dan semua kawan khususnya
---budak rumah dan bilik kiter (",)V

Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih

Selamat Hari Raya

Salam sejahtera semua.....
Tak lama lagi nak cuti raya dah. Tinggal beberapa hari lagi kita berpuasa. Tiket balik kampung dah beli - 18 September 2009. Itu kira paling lewat la balik kampung. Housemate dan roomate lagi awal. Di kesempatan ini...saya (bahasa sopan sikit) ingin mengucapkan Selamat Hari Raya dan minta maaf dari zahir hinggalah ke batin kepada semua pembaca setia My Idea @>--, lebih-lebih lagi yang mengenali diri ini...

Owh ye... comel tak budak dalam kad raya tu...anak buah jer. Nak letak mak buah tak comel...