Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label projek baru. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label projek baru. Papar semua catatan

Projek Baru....hidup baru??

Perancangan hidup....

Salam sejahtera semua...!!

Tanpa di sedari sudah hampir 9 bulan aku dengan Projek Geodiversity atau MyGeo. Rasanya ini la kali pertama aku tulis tentang projek yang aku join di UKM. Aku akan keluar dari projek ini pada hujung bulan 10. Ini kerana aku akan pergi satu lagi projek yang agak menarik. Aku akan cuba untuk satu bulan dalam projek baru ni. Kenapa satu bulan jer. Sedangkan orang lain bagi tempoh untuk 6 bulan dan 9 bulan? Biarlah rahsia.

Bulan 12 ni aku akan dapat keputusan sambung master. Dapat ke? Hanya tuhan yang tahu. Sekarang ni dalam dilema, ambik coursework atau research. Masa mohon coursework. Tapi rasa cam nak tukar..ramai yang suggest reseacrh, cam menarik dan penuh cabaran. Hati macam nak jer. Bukan kerana di cadangkan tapi cabaran tu...mesti air mata banyak keluar nanti... menarik tu. Kawan cakap jangan pikir lagi... buat sakit kepala jer. Nanti bila dah dapat result baru pikir balik. Sebab benda akan datang susah untuk diteka.

Lesen kereta....ye aku dah daftar untuk ambik lesen kereta...esok kena amali 6 jam. Huarghhh ngantuknya....pengalaman masa amali motor dulu memang mengantuk....

Apa-apa pun good luck untuk aku...cayok as!!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...