Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label joging. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label joging. Papar semua catatan

Prince of tennis


Prince of tennis...

Anime jepun yang dah lama popular, tapi baru sekarang aku nak tengok. Dulu memang tak minat langsung nak tengok, aku lebih tertumpu kepada naruto dan detective conan.

Sekarang ni, bila tengok cite ni, aku mula nak main tennis. Dulu kecik-kecik memang selalu ikut abah main tennis. Tapi sekarang ni lepas tengok citer ni aku kembali nak aktif semula. First, aku kena tingkatkan dulu stamina aku. So, rajin la aku pergi jogging. Tapi tak sampai 2 laps aku dah semput. Hahahaha...
tempat aku joging sokmo...tasik kejut, UKM
~ aku joging ke, main ambik gambar je ???~

Aisyah ajak main badminton. Warghhh...best ni. Inilah peluang aku untuk aktif semula. Sebagai langkah persediaan untuk masa depan aku. Cehhh...biar pun umur dah 24 tapi aku tetap nak aktif jugak. Walaupun nanti anak dah 2,3,4. Hahahaha... panjangnya perancangan...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...