Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label candy. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label candy. Papar semua catatan

Make your own candy sushi

Assalamualaikum


Popin' Cooking Japanese DIY Sushi kit at home
Lama dah sangat as berhajat nakkan satu permainan candy sushi ni. Kalau tengok harga dia memang tak berbaloi harga RM25.00 sekotak dari e-bay. 
Sebab apa as kata tak berbaloi sebab benda ni walaupun ia permainan tapi boleh dimakan. Ia adalah gummy. 
Biasa kita beli gummy kalau RM25.00 tu boleh makan sampai muntah ler...nak cakap banyaknyer...tapi benda ni sikit aja.


 ni video yang menunjukkan camner nak mengolah Popin' Cooking Japanese DIY Sushi ni.




Memang dah jumpa satu website ( http://whiterabbitexpress.com/popin-cookin/) yang menawarkan harga yang agak murah sikit dari RM25.00 tapi still rasa...ish...patut ker?

Mungkin tak lama lagi benda ni akan sampai di Malaysia...maksud as akan dikomersilkan disini..cuma tak tau la bila...


buat masa ni as minta kawan as dari korea carikan benda nih...mana tau kalau dia beli lagi murah ker...(^^;) yer mana tau kan..hu..hu..hu.


Selain daripada tu as nak main benda-benda cam ni jugak...yang seangkatan dengannya...
cupcake candy
ramen candy





Benda-benda ni tak tau lagi halal ke tak...masih dalam penyiasatan...oleh as..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...