Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label feeling. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label feeling. Papar semua catatan

Membawa diri lagi

Assalamualaikum...

Agak terkecil hati dengan kata-kata seorang.

As rasa macam as sahaja yang lebih-lebih..

As rasa macam as sahaja yang berusaha

As rasa macam as ni sahaja bertepuk sebelah tangan...

As merintih merayu dengan Allah untuk diberi kekuatan hati

As menangis mengadu dengan Allah untuk dipermudahkan segala

As menangis kerana as tidak tahu macam mana nak handle

As tak tahu apa yang as tak tahu,

As dah cuba sedaya upaya untuk menjadi yang terbaik

Tapi as masih di pandang mudah sahaja..

As rasa nak bawa diri lagi

Ke mana distinasi kali ini untuk pergi?

Tapi bila teringatkan mak abah yang mencari as, tak sampai hati untuk diamkan diri



Surat Buat Diri As Sendiri


As ingat tak kata-kata ni....

Kata-kata itu sebenarnya tidak mempunyai makna untuk menjelaskan perasaan.


MANUSIA.....
boleh membentuk SERIBU kata-kata,
SERIBU bahasa,


Namun, ia tidak dapat memperlihatkan UNGGULnya perasaan...


Jangan sedih as....

Sabar...sabar..sabar...

Jika sudah sampai tahap tidak mampu untuk bersabar lagi, maka buatlah keputusan bijak, jangan mengikut hati...tapi ikutla logik akal..

Banyakkan doa..

Pembaca blog Cinta Hati As...

Doakan as juga yer...

As rasa sedih sangat sekarang ni....



Presentation Progress Project - nervous woiii..

Assalamualaikum

Gementar sangat nih...so as nak lepaskan apa yang buat as gementar saat nih..

Presentation for progress project

Slide presentation dah siap beberapa hari lepas, tapi sampai la saat tadi dok tukar sana sini.

Ok ker slide nih??

Nak present kot melayu or kot omputih?.Tengok evaluation form dalam bahasa omputih...arhh tak kira nak cakap melayu jugak...kate Universiti Kebangsaan Malaysia yang memartabatkan bahasa melayu..;P


Pernah tak kena marah dengan penyelia?

As selalu kena marah dan kena tegur dengan penyelia. Alhamdulillah diaorang marah as..sebab kalau tak as akan menjadi manja..

Rasa sangat bersalah pada penyelia-penyelia as..tapi diorang cakap said sorry to yourself...


Dear myself, cinta hati as


 i'm sorry because not doing work with seriously.

i'm conscious and taubat to Allah, today i'll do more serious, hardworking and conscientious in my thesis.



------------------------------------------------------------------------------

Pencinta Hati As

Doakan as yer agar cepat siap projek ni, supaya as boleh pergi lagi jauh ke hadapan tanpa ada halangan yang tidak sepatutnya..


Secret Garden

Assalamualaikum...

Tonight is very quiet..just me and my roomate. doing our thing.
Today im upset my stomach..i just drink milo and fried mee for the breakfast. For the lunch i eat apple and drink mango juice..after that i help roomate doing SomTam and test it...ouch...my stomach become hurt.....

After a few hours still its uncomfortable...i already eat fried rice in case i really hungry...but its too late..

My stomach said this to me: Its too late for apologize, u already make me hurt....

Wah...just like a loving couple..

Suddenly i remember there is someone who i am really hate...oushhh....go..go..go..that hate..do not disturb my lazy feeling....

I wish i can delete all sad thing... but truly it cannot go the easy way....so should you do harakiri for me? hahaha....i don't think so...



here my lovely song from my heart call secret gardern
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...