Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2017

Stroller compact berkualiti dan berbaloi (GB Pockit Plus)

Assalamualaikum

Hai moms and dads.

As teruja sangat bila dapat jual Stroller Pockit + ni. Sebelum ni duk usha-usha jugakan stroller compact ni.

Harga pasaran cecah RM 1,690.00 tapi as nak bagi special harga promosi RM 1,099.00 dan freepos semenanjung Malaysia.








Kenapa Pockit + patut jadi pilihan?
Mudah lipat dan mudah buka jugaRingan saja mudah nak usungJimat ruang dalam bonet dan kabin kapal terbangSenang nak pergi shopping sakan atau pergi travel merata dunia.Rekabentuk yang simple dan elegant rasa bangga jer bawak strollerRuang basket yang luas.Sesuai bagi anak umur 6bulan sehingga 17kg
Yes, rekabentuk Pockit + ni simple ja, pernah dengar tak ungkapan Simple is Nice?. Hehehe..so as yakin Pockit plus ni sesuai dengan jiwa ibu yang nak pergi travel atau shopping.

Mari kita baca detail lagi Spesifikasi Pockit plus :
Free mutipurpose high chair Suitable from 6 months to 17kg One-Hand Push: Convenient pushing and steering
Adjustable Harness System: The secure safety belt with protective comfor…

As, husna dan cabaran ibu berkerjaya

Assalamualaikum

Lama as tak update tentang diri as.
Anak semakin membesar namun as rasa as kurang memberi kasih sayang dan perhatian lantaran komitmen kerja setiap hari.

Kedudukan kewangan as setiap bulan syukur alhamdulillah masih mampu tidak menyusahkan keluarga berbanding sebelum ini di mana as selalu minta bantuan keluarga untuk topup.

Untuk kehidupan yang semakin mencabar pada zaman sekarang, as masih teruskan lagi bisnes online tapi bak kata pepatah kat tempat kerja as, bisnes tu not fully utilized. Ya lah, as terpaksa bahagikan 4 kerja dalam 1 hari.

Setengah hari dah habiskan masa di office, balik malam dibahagikan kerja isteri dan ibu pula. Tinggal bisnes as hanya boleh bagi 10%-15% sahaja. Jadi apa yang as boleh expect hasilnya?

Mood Anak

As perasan sangat dengan Husna sekarang nampak selalu tantrum dan selalu sakit. Orang kata biasalah budak-budak pada umur 2 tahun ke 3 tahun.

Ada masa as nampak dia mengeluh, duduk tepi dinding mata pandang ke lantai sambil menguis debu-debu …

Baby car seat murah dan berkualiti (Halford Voyage dan Halford Zeus XT)

Salam Sejahtera
Hai ibubapa yang gojes..cari baby carseat yang murah tapi berkualiti?
Psst..ni ha..as nak cadangkan barang bagus yang branded iaitu Halford.
Ada 2 jenis yang as nak cadangkan iaitu Halford Voyage XT and Halford Zeus XT. Dua - dua bagus cuma beza ikut harga bajet anda okey. Mari tengok...
BABY CARSEAT HALFORD VOYAGE XT


Color : Purple / Blue / Red

1. Usable from birth to 25kg.(approximate 6 years old) 2. Can be use as rearward and forward facing 3. Using seat belt for anchoring mechanism 4. For safety the child harness is easily adjustable depending to its size. 5. Four-Level hardness system and seat can reclined in 3 position. 6. Its made from soft, padded material that can be taken out in case for washing. 7. Buckle storage design 8. Warranty: 5 Years

Harga Asal : RM 539 Harga Promosi : RM 399

Percuma pos Semenanjung Malaysia Order sekarang sementara stok masih ada Boleh whatsapp as cepat :
http://www.wasap.my/60199050325/halfordvoyagext

BABY CAR SEAT HALFORD ZEUS XT

Co…