Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel Masa Terus Berlalu..tapi....

Mencari KUPANG yang HILANG

Assalamualaikum...

Citer semalam..Mencari Damai yang HILANG di tukar kepada mencari KUPANG yang HILANG

-----------------------------------------------------------------------------

Teman x housemate buat research KUPANG..so nak cari induk di MELAKA...

Maka mula-mula kami cari tempat untuk proses pembiakan induk kupang di PD, NEGERI SEMBILAN..

Biarkan gambar berbicara...









Selepas selesai sesi temuramah...kami berjalan di tepian pantai PD

Sempat bermain buaian dan ombak....lupakan STRESS yang melandai dalam hati dan otak









Selepas selesai di PD, kami rushing to MELAKA...my birthplace...mencari induk KUPANG...tapi..ada citer sedih yang dicoverkan sahaja dengan jalan-jalan tempat bersejarah......huhuhuhu

MASA

masa bergerak pantas
dikejar atau mengejar
pilihla
tidak mungkin diputar

kata hati : serabut hati macam serabut kelapa?




Tahun Akhir Pengajian Multimedia

Salam sejahtera pengunjung blog My Idea...@>----Sudah hampir 3 tahun blog ni beroperasi. Selaras dengan nama My Idea seharusnya saya menulis idea-idea yang menarik. Tapi yang saya sedar saya hanya banyak merepek yang bukan-bukan je. Heheheh suka hati saya la. Ni kan blog saya.

Tahun akhir pengajian...dalam 3 tahun ni macam-macam pengalaman yang saya lalui. Sedar tak sedar perangai saya pun berubah sikit je. Projek ilmiah pun tak mula lagi. Lembab betulkan. Saya kena buat realiti maya. Kalau projek ni berjaya baru saya akan tulis di sini.Dalam 3 tahun ni jugak saya dah dapat 3 orang anak sedara dan 2 orang sepupu yang sebaya ngan saya dah kawin. Bagaimana dengan saya?? Huhuhuh...terlalu complicated..