Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label Masa Terus Berlalu..tapi..... Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Masa Terus Berlalu..tapi..... Papar semua catatan

Mencari KUPANG yang HILANG

Assalamualaikum...

Citer semalam..Mencari Damai yang HILANG di tukar kepada mencari KUPANG yang HILANG

-----------------------------------------------------------------------------

Teman x housemate buat research KUPANG..so nak cari induk di MELAKA...

Maka mula-mula kami cari tempat untuk proses pembiakan induk kupang di PD, NEGERI SEMBILAN..

Biarkan gambar berbicara...

disambut oleh Amoi..bodyguard DR,LINA

Ayu, Amoi n Dr.Lina berbincang pasal kupang


Bekas air laut untuk simpan udang/kupang

Udang

udang kara

kawasan gudang kajian penternakan haiwan laut


Selepas selesai sesi temuramah...kami berjalan di tepian pantai PD


Sempat bermain buaian dan ombak....lupakan STRESS yang melandai dalam hati dan otak






paling suka pic ni...AYU...u r so small but i look at u like a TOUGH & BIG guy..u r one of my frens dat inspired me in LIFE..

feel free or freez?? heheheh...



Selepas selesai di PD, kami rushing to MELAKA...my birthplace...mencari induk KUPANG...tapi..ada citer sedih yang dicoverkan sahaja dengan jalan-jalan tempat bersejarah......huhuhuhu














Ok.....rasa puas hati dapat jalan semalam...walau kami tidak mahir jalan, tapi Allah permudahkan...

terima kasih kepada Cinta Hati yang memberi peluang kepada as untuk keluar bersama rakan-rakan.


MASA

masa bergerak pantas

dikejar atau mengejar

pilihla

tidak mungkin diputar


kata hati : serabut hati macam serabut kelapa?





Tahun Akhir Pengajian Multimedia



Salam sejahtera pengunjung blog My Idea...@>---- Sudah hampir 3 tahun blog ni beroperasi. Selaras dengan nama My Idea seharusnya saya menulis idea-idea yang menarik. Tapi yang saya sedar saya hanya banyak merepek yang bukan-bukan je. Heheheh suka hati saya la. Ni kan blog saya.

Tahun akhir pengajian...dalam 3 tahun ni macam-macam pengalaman yang saya lalui. Sedar tak sedar perangai saya pun berubah sikit je. Projek ilmiah pun tak mula lagi. Lembab betulkan. Saya kena buat realiti maya. Kalau projek ni berjaya baru saya akan tulis di sini.
Dalam 3 tahun ni jugak saya dah dapat 3 orang anak sedara dan 2 orang sepupu yang sebaya ngan saya dah kawin. Bagaimana dengan saya?? Huhuhuh...terlalu complicated..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...