Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label Projek Baru 2. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Projek Baru 2. Papar semua catatan

Hari Baru..Projek Baru..



Lagu ni adalah permulaan untuk projek baru aku...kena keras sket..;p

Salam sejahtera semua....

Hari ini aku telah mulakan projek baru dengan ketua baru...meja baru..stationary baru...komputer baru (yeke???) dan kawan sekerja baru (tapi dah lama kenal)..tapi tempat kerja still lama FTSM, UKM...nanti akan banyak lagi benda baru yang akan datang...seronoknya...apa-apa pun...aku sangat gembira...

komputer tak masuk lagi...pakai laptop aku dulu...


fail-fail kerja yang bakal penuh...dan makanan yang bakal habis dalam 2 hari..;p

Kerja hari ni?? Aku kena baca banyak jurnal tentang ontologi dan Health System Information (HIS). Apa tu?? Sukar nak terangkan dalam ni..kalau nak tahu sangat call aku, baru aku cerita... Minggu ni itu saja task aku. Sudah tentula aku kena buat sedikit literature review (cam dah start amik master je...;p)..pastu end of the week aku kena hantar report tugasan aku..setiap minggu kena ada perjumpaan..hurm menarik tu :p...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...