Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel Sabar

Wordless Wednesday

Assalamualaikum...

I want to say something even the tittle said wordless.

Why when Wednesday is coming, they (blogger) claim to be wordless day? Is there anybody know?

Here my first time to post for my wordless Wednesday (^^)/



Sabar sebahagian daripada IMAN

Assalamualaikum...
Sabar itu sebahagian daripada IMAN...sebahagian tu banyak mana??
Ha....cari sendiri dalam hati anda.
Agak lama as pendam dalam hati tentang perasaan marah. Tapi setiap kali as nak marah, as tak jadi sebab..as fikir as pun pernah buat kesalahan walau tidak serupa. Cuma yang as buat kalau as tak boleh marah ialah as nangis dan membebel sorang-sorang kat dalam bilik atau kat blog...atau juga of course as akan membebel kat orang lain.
Kenapa as tak marah terus pada orang tu?? Sebab kesalahan pertama, kali kedua pun as sabar juga tapi dah hampir tipis...kali ke 3 memang as meletup, as tak kira dah kalau ajak bukak langkah silat meroyan pun as sanggup..
Tapi sekarang ni takder la sampai kali ke3, sebab bodoh la as kalau dua kali dah buat salah tapi still as nak berurusan dengan orang macam tu??




Ok...apa yang as nak marah sekarang? Hurm mestila pasal bisnes. 
Sebagai peniaga online, kalau customer kita dah bayar dan barang tu dah ada, kita kena simpan walau ada customer la…