Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label misteri. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label misteri. Papar semua catatan

Misterikah Anda?

Assalamualaikum

Sejauh mana kekuatan instinct anda? atau dalam bahasa melayu, kata hati anda?

Kalau tengok citer penyiasatan, siapa yang dapat teka dulu pesalah dalam sesebuah kes? Anda atau detective dalam citer tuh?

Anda suka tak buat diri anda misteri atau menyebabkan orang sentiasa bercakap (rumor) tentang diri anda?

Kalau as masa sekolah dulu, ada rumor mengatakan as ni anak kacuk cina india, tak ingat apa gelaran tu..cindian? bari? ishhh tak ingat..

Masa as kecil orang kata as anak jepun...hahaha...ini dikira rumor kah?? bukan

Kalau rumor macam ni...hurm..." ada ura-ura mengatakan as mempunyai pakwe dari golongan bangsawan daripada eropah...sebenarnya...mereka telah menjalinkan hubungan sejak dari kecil lagi"...ok cukup ini rumor sahaja..hahaha

Masa kecik-kecik dulu suka sangat tengok citer pernyiasatan seperti X-FILES...citer ni banyak pasal alien, and supernatural...

Kalau siapa yang lahir tahun sama ngan as atau dekat-dekat pasti tahu pasal cite ni...lepas abis citer ni digantikan dengan citer MILLIONAIRE....tapi honestly as tak suka citer nih...mula-mula jer excited nak tengok pastu...wekkkk....tak minat..

Sekarang suka tengok Detective conan. Teringat satu phrase tu "Secret makes a woman woman"

Kata-kata ni selalu tulis kat screen hset masa dulu.

Tadi terdengar lagu tema detective conan miss mistery..tak kenal sangat band nih...


Lagu tema detective Conan Miss Mistery

Lupa nak wat review pasal movie 15 detective conan...Quarter of Silence... movie ni pasal past seorang budak yang koma agak lama tak ingat berapa lama...tapi dia pegang rahsia pembunuh...bila dia terjaga selepas berbelas tahun, dia diancam bunuh. Ish payah gak buat review nih..sila tengok sendiri citer nih eh...sebab dah lama sangat as tengok..hahaha..bila dia nak buat movie baru lagi nih...??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...