Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2012

Challenge

Assalamualaikum

What challenge you confronting today?
Have you feel any strange when someone challenge you?


Do your face like this when u think u can do the challenge?



or do u face like this when he think u can't do it?




 ok. lets find ur guts to the challenge

Sudah Cukup Sudah

Assalamualaikum...

Lama dah tak update...ada story santai tapi takder mood nak tulis...

Oleh kerana dah lama tak study..maka otak pun dah lembab..kura-kura pun laju lagi...

Semalam ada progress meeting...haa...ambik...kena apit ngan supervisor kiri kanan...telinga belah kiri ni bingit kena marah..takper la...marah yang membangun..sekarang semangat kembali naik...

Kawan-kawan as pun sangat baik...lepas as dah kena marah....diorang pun datang sorang-sorang...whatss uppp...diaorang tanya...huhh...takder mood as nak speaking..sebab otak dah tumpul..lidah dah kelu...hahaha

so as cakap melayu ajer la...mujur la ada orang translatekan....terima kasih kengkawan...terima kasih supervisor as yang garang...tapi masih bersabar dengan as..terima kasih pada abah yang support...terima kasih Allah yang mengirimkan mereka semua pada as...

Second Supervisor : Terima kasih ajer tak cukup asnida!

As : (dalam hati) hah??? doh tu nok duit??

Second Supervisor : Saya nak kamu buat yang terbaik

As : Baik (dal…