Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel ironman

Thanos : Avenger Infinity War review

Salam hai hai...
Cinta hati beria sangat nak tengok Avenger Infinity War , jadi booking la tiket online dan tengok kul 8 malam.
Review yang as boleh bagi 5 stars. Thats it. 
Memang citer ni agak menarik dan memuaskan hati..sebelum as tengok as dah risau takut bila banyak sangat karekter, jalan citer tak cukup bagi setiap karekter dan as tak puas tengok...faham tak?!
Ye la biasa hero citer ada sorang je untuk kita fokus bila dah ramai kejap melompat hero ni kejap hero ni..so mujurlah citer ni walaupun melompat-lompat antara hero as masih boleh faham.
Untuk watak Thanos..ya mula as ingat wah teruknya dia nak hapuskan semua orang, macam pentingkan diri sendiri..tapi bila dia kata sebab tak sanggup tengok budak-budak hidup susah maka adalah pengorbanan. Tapi itu la pendirian Thanos tu baik tapi tetap salah. Sedih pulak tengok Thanos yang garang tu menangis sebab rasa sayang kat anak angkat dia tu.
Hahaha okey lah...tunggu turn Avenger Infinity War no 2. Adakah Vision dapat hidup semula? …