Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label Gadis Konfiden. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Gadis Konfiden. Papar semua catatan

Gadis Kotex 2012 Terma & Syarat




Assalamualaikum....

Tengah update blog tadi tertiba pulak nampak iklan nuffnang kat atas blog cinta hati as, pencarian gadis konfiden kotex 2012.

Wah....macam menarik ajer...rasa cam nak masuk saje...yer la as kan gadis lagi..hehehe..perasan...dah tua dah...hahaha..huahhh...

Tapi abah bagi ker ha?? antara syaratnya ialah kena berposing dengan V. Apa maksud V tuh?? sign dua jari kita tuh ker? (jari telunjuk dengan jari hantu??) atau maksud dia tanda peace? Kalau yang as faham tanda peace jer lah kan?? ke aper??..hahaha

Apabila tengok pose gambar dua orang perempuan kat atas tu buat tanda peace..means as kena pukul ambil gambar dengan tanda macam tu lah agaknya?

Konfiden ker nak masuk nih? Kalau tak konfiden tak leh la masuk...kan???




Panjang sangat as nak copy paste and edit kat sini..sila klik link terma di atas eh...

Kalau as masuk ada sesiapa nak undi as tak?

Hehehe...

byes...sayonara...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...