Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2010

tidak peduli sudah

Pantun

Assalammualaikum!!!! Hari ini cikgu as nak mengajar pantun
----------------------------------------------------------------------------------------------- Pantun
Buah cempedak diluar pagar, Ambil galah tolong jolokkan, Kami budak baru belajar, Kalau salah tolong tunjukkan.
Yang kurik itu kundi, Yang merah itu saga, Yang baik itu budi, Yang indah itu bahasa.
Anak ayam turunnya lima, Mati seekor tinggal empat, Kita hidup mesti beragama, Supaya hidup tidaklah sesat.

Tiga saja sudah cukup.....ia sudah bermakna kan??? (^^)
--------------------------------------------------------------------------------------
Final project multimedia bagi semester ini.

------------------------------------------------------------------------------
Sedikit rasa tidak puas hati dengan pemilik nombor ini... 0145289789. Boleh jer call orang tengah malam. Then, bila tanya siapa nih?? leh lak mintak credit singgit ngan orang plus tanya balik sapa neh......haloooooo siapa kamu saya nak bagi kredit kesayangan saya???? even pakwe saya…

Yeay..terima kasih

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua (^^)/
Yeap....hey...yeap..hey...yeap...hey...(cara terbaru as sorak!!!)
Mood saya sangat baik (^^)
-----------------------------------------------------------------------------------------
Semalam
Semalam saya telah dibawa berjalan-jalan oleh Cik adik manis ---> aisyah. Hehehehe.....
Dia belanja saya makan Big Apple dan juga KFC.... ROMANTIKA gitu...makan berdua hik hik hik....
Gambar takder nak masuk....semua dalam handset aisyah...
Big Apple....nyum..nyum..nyum..
Aisyah dah lama janji nak belanja Big Apple...hehehe... semalam dia usahakan juga walaupun dia sangat sibuk dengan bisnes dia....
Terima Kasih Aisyah....sayang awak (^^)/.
Terima kasih tunaikan janji yang pada saya tidak apalah jika tidak boleh..sebab kita masing-masing sibuk dengan pekerjaan sendiri.
Semalam sangat-sangat seronok!!!! (^^)
Pasal citer wayang itu...saya tidak dapat tengok rasanya....waktu itu terlalu sibuk dengan majlis.
Hehehe...nanti kite setkan masa waktu lain ya??? (^^)
---…

Persoalan yang sukar dijawab

Assalammualaikum....
Hari ni saya telah selesai dengan exam Management Information Technology.
Soalan yang diberi sangat mencabar akal dan hati saya. Perlu jawab 7 soalan dilengkapi dengan anak-anak soalan dan markah penuh 100.
Terima kasih pada mak yang kejut saya pada jam 730 pagi. Bangun jam 4 pagi dan tidur balik jam 630 pagi. Ingat nak bangun kul 7 terlajak lak...
-----------------------------------------------------------------------------------
Wokeh sekarang nak jawab soalan yang di tagkan oleh Cekgu Iman kepada saya :-

"Once you have been tagged, you are supposed to write a note, with 25 random things, fact, habits, or goal about you. at the end, choose 25 10 people to be tagged. you have to tag the person who tagged you. if i tag you, its because i want to know more about you. your cooperation is highly appreciated. haha"


Ini jawapan dia cekgu iman... biar tak betul tapi nak tulis gak...mak kata mesti jawab walaupun salah ... xD


10 things/fact/habits/goal about AS :
Fakta p…

Bersama dengan ehem-ehem

Assalammualaikum....
Saya telah jatuh hati pada ehem-ehem (^_^)/. Dah lama saya perhatikan si dia. Akhirnya saya berpeluang untuk bersama dengannya. Heaaahhhhhh seronok !!!!!

bersama dengan ehem-ehem (^^)/
Umur dia baru seminggu....(-.-) masih dalam penyesuaian diri dengan saya..eceh...terbalik lak...saya yang sesuaikan diri....

diberi peluang untuk membawa ehem-ehem
Akhirnya hajat terlepas jugak untuk bawak Toyota Hilux bersiar-siar sekitar bandar Melaka. Pakngah, Makngah bersiap pakai seatbelt!!! \(^_^)/
Bawa dengan kelajuan 180 km seperti bawak pada tahap 80 km sahaja...huhuhu....hampir kena saman. Cakap manis-manis dengan Encik Polis dan minta maaf banyak-banyak...first time bawak tak sedar laju...excited gila-gila...huhuhuhu. Syukur alhamdulillah, dilepaskan....saya akan cuba bawak sampai 110 km sahaja...wokeh???? (*_*)

bodyguard xp
Buat masa ini, kami berjalan bertemankan bodyguard yang sangat sporting tapi.......garang (T_T)

senyuman licik (*_*) Jangan bimbang ehem-ehem....bila sume oran…