Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label takde ape pun yang nak dilabelkan.... Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label takde ape pun yang nak dilabelkan.... Papar semua catatan

Telah tiada

Assalamualaikum

Entri ke dua pagi ni.

MATI

Semua makhluk akan mati

Pagi ni agak terkejut dengan berita kematiannya. Semoga Allah mengampuni dosa kamu. Bagaimanakah cara kita mati kelak? Ya Allah, ampuni la jua dosa-dosa hambaMu ini.

Lepas ini tiada lagi gelak ketawa dikala saya berduka. Kena pandai-pandailah saya cari idea baru untuk menghiburkan hati.

Moga roh kamu tenang.

Kata Hati : UNMOOD sikit

Salam perkenalan untuk tahun 2007

Dah lama tak tulis blog, adalah dalam beberapa bulan. Bukan apa malas nak login...:p. Oleh kerana atas permintaan seseorang, blog ini di aktifkan semula.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...