Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label beauty essence murah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label beauty essence murah. Papar semua catatan

Asnida Beauty and Healthcare - syarikat baru as

Assalamualaikum

Alhamdulillah hari ni as masih hidup dan masih berpeluang untuk beribadat kepadaNya.

Sihatkah semua pencinta hati as? Harap semua makin sihat dan ceria disamping orang tersayang.

Azam tahun baru anda semua apa?

Azam as nak buat sebaik mungkin selagi selagi hidup. Tak kirala sebagai anak ker, sebagai pelajar ker dan lebih-lebih lagi sebagai buat sebaik mungkin sebagai hambaNya.


Recall 2012

Pada saat penghabisan tahun baru, apa yang anda buat? 

As tubuhkan syarikat as sendiri iaitu Asnida Beauty & Healthcare. No pendaftaran syarikat CT0018125-X . Bukanlah as beauty tau..tapi as just jual produk kecantikan dan kesihatan...yerla kalau perasan as dah hampir setahun berniaga online nih. (^^)/

Susahkah tubuh syarikat?

Mana ada perkara yang mudah dalam dunia ni, kalau nak makan nasi pun kena suap ke mulut dan nganga dan kunyah nasi tu baru boleh telan.


Terus terang as cakap berniaga ni sangat menyeronokkan disamping boleh bantu mak abah. 

Sebagai anak yang besar sampai bila kita nak bergantung pada mak abah kan? Jadi kita kena bijak macam mana nak cari nafkah hidup.


Promosi Beutskin Essence RM 200.00

Promosi beutskin essence untuk akhir tahun 2012 dah pun tamat. Tapi sampai hari ni, masih ramai yang mesej as nakkan juga harga promosi Beutskin..adoiyai..

Oklah sebab as baru launch fb as bagi syarikat Asnida Beauty & Healthcare, jadi as nak buat promosi besar-besar sikit la..tempoh AKHIR bulan 1 2013.


https://www.facebook.com/AsnidaBeautyHealthcare

Terus-terang cakap, harga promosi ni tidak termasuk register ahli SNE. Siapa yang nakkan jadi ahli SNE anda perlu tambah RM 40.00. Pembelian kedua akan dapat harga ahli. Pastu kumpul point dan dapat bonus..as dah dapat bonus daripada SNE Marketing..

Cukupla buat beli barang dapur ( kuat makan ;p)



Siapa nak bonus SNE macam as? jum ler join SNE ;p . As berazam next month akan dapat bonus 4 angka..kena gigih nih..anda pun kena juga gigih (^^)/

Pencinta hati as!! Support as yer..(^^)/

Sayang anda semua 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...