Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2012

Cinta Hati Kak Ayu

Assalamualaikum
Alhamdulillah, kak ayu dah selamat berkahwin dengan cinta hatinya...hehehe (^^)/

Pelbagai dugaan masa majlis nih...tapi ia berakhir dengan kegembiraan...amin...


Okey jangan terpedaya dengan gambar diatas, hahaha...

As penat tunggu diorang posing kat atas tuh...hahaha..apa-apa pun semuanya dah selesai...berkampung 3 hari 2 malam..
Lepas ni akan berkampung di rumah tikah 3 hb pastu akan terbang ke kelantan pada 15 Mac...wah penat tul awal tahun nih...tapi takper...sahabat punya pasal..(^^)/
Update 24/2/2012


Atas dasar keselamatan kengkawan as, maka as terpaksa tarik balik gambar dalam post ni dari tatapan umum. Bagi kengkawan "AS" sahaja yang mahu tengok gambar kenduri kak ayu..boleh jumpa as direct...ok??


Saranghae ^^/


Doakan agar kita semua selamat dari panahan mata yang jahat..


Bengkel d PD

Assalamualaikum...
Tak jadi buat bengkel di Hot Spring, Sungkai Perak disebabkan kekangan masa..Maka kami pergi buat bengkel di LEXIS, Port Dickson.

Tak banyak ambik gambar sebab terlalu sibuk dari pagi sampai malam. Bila time rehat dah penat...cuma ambil angin sikit dan berehat di bilik....

Tak ramai student pergi..2 perempuan dan 6 lelaki bersama 5 orang pensyarah.

Agak seronok bila dapat berkongsi pengalaman dari pelbagai latar belakang.. terutama tentang kajian apa  yang mereka buat.

Saya tak present paper....segan dan masih belum berkeyakinan...maybe next time i will.



Terlalu banyak yang perlu saya belajar lagi...level otak saya masih ditahap degree...tapi saya dipush oleh doktor untuk berada pada tahap PhD. Mampukah?

Oh saya rasa sangat tertekan sekarang...keceriaan diatas hanyalah topeng untuk menutup kerisauan dimuka. (~~)!

Kejayaan 0.1%

Assalamualaikum...

Tengah rasa seronok kerana berjaya menggunakan aplikasi Augmented Reality sebanyak 0.1%.

Dah lama tak main dengan programming jadi mata hampir buta..acah aja...

As baru berjaya sikit aja..dah melompat-lompat...nah tengok hasilnya..bagaimana imej as keluar bersimulasi dengan dunia sebenar...wahhh.......


Langkah seterusnya as nak masukkan video atau animation...bolehkah? sebab as tengok ada jer orang dah buat...cuma video ada masalah sikit sebab dia takleh return ke page asal kalau dah play...huhuhu

Febuary kembali lagi..Salam Maulidur Rasul

Assalamualaikum.....
Wah dah masuk bulan Febuari..sungguh cepat masa berlalu..
Salam Maulidur Rasul....sudahkah anda berselawat kepada nabi junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W?
Kalau tak silap hari ni UKM ada libur maulid. Hari ini kah??
Apala as ni pun tak tau hal yang berlaku ditempat sendiri. Malu sama pelajar indon di belakang.
Bulan ni  paling sibuk..mari lihat apa yang sibuk tu? Prepared for workshop at Sungkai, Perak - 10 -12hb 2Pergi daftar sem baru 13 hbCheckup gigi (rutin tahunan) kena rajin nih kalau tak gigi tu rongak..;pBelajar makeup muka tikah nak kahwin 3hb macSiapkan baju pengapit kak ayu 17hb2 prepare kenduri kawin tikah  3hb mac siapkan brochureprepared nak bagi hadiah apa kat mak masa 7hb 3 nanti...
Itu baru list sikit...banyak lagi yang tak tertulis...makan tah ke mana, (walau sentiasa makan) hahaha...
Oh..saya jadi pengapit?? pening kepala nih tak pernah jadi pengapit, so tangan mula mencari cara-cara menjadi pengapit yang baik di pakcik google,,hehehe
tema kak ay…