Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2008

Tahun Akhir Pengajian Multimedia

Salam sejahtera pengunjung blog My Idea...@>----Sudah hampir 3 tahun blog ni beroperasi. Selaras dengan nama My Idea seharusnya saya menulis idea-idea yang menarik. Tapi yang saya sedar saya hanya banyak merepek yang bukan-bukan je. Heheheh suka hati saya la. Ni kan blog saya.

Tahun akhir pengajian...dalam 3 tahun ni macam-macam pengalaman yang saya lalui. Sedar tak sedar perangai saya pun berubah sikit je. Projek ilmiah pun tak mula lagi. Lembab betulkan. Saya kena buat realiti maya. Kalau projek ni berjaya baru saya akan tulis di sini.Dalam 3 tahun ni jugak saya dah dapat 3 orang anak sedara dan 2 orang sepupu yang sebaya ngan saya dah kawin. Bagaimana dengan saya?? Huhuhuh...terlalu complicated..