Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label duta myracles beauty. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label duta myracles beauty. Papar semua catatan

Duta Produk Myracles Beauty

Assalamualaikum

Hari ni as nak tunjuk gambar duta Myracles Beauty yang sangat cantik dan muda remaja tapi sudah berusia 42 tahun iaitu Mizz Noor Hayati

Haa...mula-mula tu as tak percaya juga sebab tak macam umur 42 jer(2012)..tapi lepas tengok gambar beliau bersama dengan pengguna myracles beauty yang lain, baru as percaya tiada edit photshop...

Jeles-jeles..anda jeles tak? kalau tak...kena jeles juga..(^,^)/


Mizz Noor Hayati (tengah) bersama pemenang CABARAN GALAXY NOTE - MYRACLES BEAUTY


Jeles sungguh tengok diorang menang galaxy note tuh...huhuhu...ada sesiapa yang nak jadi super dealer bawah as? Meh ramai-ramai masuk bawah as, nanti boleh as menang macam diorang jugak ;p

BERMINAT ? 


PM AS DI FB PAGE - Asnida Beauty & Health care



Umur bukan lagi rahsia - Mizz Noor Hayati

Kadang-kadang kita tidak sedar yang muka kita nampak matang dari usia sebenar, antara faktor utama ialah genetik, cara penjagaan kulit, tekanan perasaan, pemakanan dan persekitaran.


Pernah anda dengar satu fakta yang mengatakan badan kita kehilangan kologen setiap hari kerana peningkatan usia?

As pernah baca pasal fakta ni. Mungkin anda tidak percaya jadi sila cari fakta sendiri.

Bagi as, tentula percaya dengan fakta kehilangan kologen ni, sebab semakin meningkat usia kita, perubahan dalam hormon badan juga akan berubah.

Contohnya penurunan metabolisme menyebabkan badan cepat rasa penat. Kehilangan kologen menyebabkan kulit badan tidak anjal dan kendur.

Oleh ITU, cubalah myracles beauty, dah ramai yang puas hati, as pun juga suka myracles beauty, sebab tiada pengelupasan di samping kulit muka as rasa tegang jer..;)


BERMINAT ? 


PM AS DI FB PAGE - Asnida Beauty & Health care
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...