Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel duta myracles beauty

Duta Produk Myracles Beauty

Assalamualaikum
Hari ni as nak tunjuk gambar duta Myracles Beauty yang sangat cantik dan muda remaja tapi sudah berusia 42 tahun iaitu Mizz Noor Hayati
Haa...mula-mula tu as tak percaya juga sebab tak macam umur 42 jer(2012)..tapi lepas tengok gambar beliau bersama dengan pengguna myracles beauty yang lain, baru as percaya tiada edit photshop...
Jeles-jeles..anda jeles tak? kalau tak...kena jeles juga..(^,^)/

Mizz Noor Hayati (tengah) bersama pemenang CABARAN GALAXY NOTE - MYRACLES BEAUTY

Jeles sungguh tengok diorang menang galaxy note tuh...huhuhu...ada sesiapa yang nak jadi super dealer bawah as? Meh ramai-ramai masuk bawah as, nanti boleh as menang macam diorang jugak ;p
BERMINAT ? 
PM AS DI FB PAGE - Asnida Beauty & Health care



Kadang-kadang kita tidak sedar yang muka kita nampak matang dari usia sebenar, antara faktor utama ialah genetik, cara penjagaan kulit, tekanan perasaan, pemakanan dan persekitaran.

Pernah anda dengar satu fakta yang mengatakan badan kita kehilangan kolo…