Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel antara anime yang paling disukai aku

Terbaek!!!

Assalamualaikum
Cuaca pagi ni memang terbaik!!
Sambil makan biskut Captain Munch terbaik!... saya tengok Boboiboy!! (sila baca dengan penuh berirama)

Ok watak utama yang paling saya suka mestilah boboi!!!! Terbaek.... thumbs up.

kembar tiga???
suka yang pakai cap tu...nampak cool...ehehehe
Watak kedua yang saya suka ialah Yaya...bukan kerana dia tak pandai buat kuih tapi dia boleh terbang dan kuat...( berangan-angan tumbuk muka orang yang suka menipu....heahhhh!!!)

----------------------------------------------------------------------------
jum menyanyi ngan lagu boboiboy...


Sila bersabar nak tunggu part dia nyanyi tuh.. ;p (sila nyanyi dengan kuat dan semangat part boboiboy) ------------------------------------------------------------------------------------------- Alien datang menakluki bumi Demi koko yang di cari-cari Merekakan tiba tak lama lagi Apa mungkin terjadi
Jadi kita perlukan penyelamat bumi BoBoiBoy! BoBoiBoy! BoBoiBoy!
Ying! YaYa! Gopal Dan super hero kita BoBoiBoy! BoBoiBoy! BoBoiBoy! -------…