Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel promosi beutskin essence murah

Asnida Beauty and Healthcare - syarikat baru as

Assalamualaikum
Alhamdulillah hari ni as masih hidup dan masih berpeluang untuk beribadat kepadaNya.
Sihatkah semua pencinta hati as? Harap semua makin sihat dan ceria disamping orang tersayang.
Azam tahun baru anda semua apa?
Azam as nak buat sebaik mungkin selagi selagi hidup. Tak kirala sebagai anak ker, sebagai pelajar ker dan lebih-lebih lagi sebagai buat sebaik mungkin sebagai hambaNya.

Recall 2012
Pada saat penghabisan tahun baru, apa yang anda buat? 
As tubuhkan syarikat as sendiri iaitu Asnida Beauty & Healthcare. No pendaftaran syarikat CT0018125-X . Bukanlah as beauty tau..tapi as just jual produk kecantikan dan kesihatan...yerla kalau perasan as dah hampir setahun berniaga online nih. (^^)/
Susahkah tubuh syarikat?
Mana ada perkara yang mudah dalam dunia ni, kalau nak makan nasi pun kena suap ke mulut dan nganga dan kunyah nasi tu baru boleh telan.

Terus terang as cakap berniaga ni sangat menyeronokkan disamping boleh bantu mak abah. 
Sebagai anak yang besar sampai bil…

Lisa Surihani Duta SNE

Assalamualaikum
Dalam beberapa hari ni, as asyik terjumpa info terbaru lisa surihani sebagai Duta Rasmi SNE. Haa...betul ker??
Apa-apa pun nampaknya sudah ramai artis yang menggunakan BeutSkin Essence sebagai produk kesihatan dalaman dan luaran mereka.

As pun sekarang guna BeutSkin Essence..nanti as nak letakkan diari As dan BeutSkin Essence (^^)/

Siapa nak join as makan BeutSkin Essence? Boleh order dengan as di Asnida Beauty & Healthcare


Beutskin Essence Sne

Create Your Badge