Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel cinta hati as tunang

Bride to be Cinta Hati As..sangat mendebarkan dan kelakar...

Assalamualaikum
Akhirnya as dapat curi sedikit masa untuk update tentang majlis pertunangan as atau bride to be....
Syukur alhamdulillah, tanpa dijangka dan diduga, as telah pun diikat tanda sebagai bakal isteri kepada seorang hamba Allah...(rahsia dulu yer..hehehehe)
Apa persediaan anda untuk mengadakan majlis pertunangan atau dalam bahasa lain majlis meletak tanda?
As simple sahaja....
As ingat nak buat mudah aja....sediakan hadiah untuk sebelah dia dengan bungkus-bungkus aja...tapi mujur la along dan kakak ipar as telah menyediakan tapak hantaran yang di panggil PAR atau dulang hantaran siap dengan hiasan bunga-bunga lagi....
Along cakap...jangan dengor cakap as tu...hahahaha....amboi....jadi along la yang buat decoration termasuk sirih junjung as...

As dengan kak saadah hanya buat bakul buah dan tambah bunga atas  hantaran yang tak siap lagi...hehehehe








As memberikan 7 dulang hantaran dan Cinta Hati As membalasnya dengan 5 dulang juga....( Par as panggil dulang yer...)
Kelakar jug…

Persiapan majlis mengikat tanda Cinta Hati As

Assalamualaikum,

Orang kata bertunang tak boleh heboh, sebab apa? itu korang kena cari sendiri..^^/

As tahu sebab apa.......tapi.........masing-masing ada pendirian.

Memang as tak suka heboh, ramai kawan-kawan as yang tak tau melainkan teman serumah. Abang as pun ada yang tak tau...yer kot..payah betul nak contact dia..(~~) sedih

Sedara mara? hurmmmmmmmmmmmm..tak tahulah mak abah..hahaha..

Oleh kerana majlis 23 hb ni buat di rumah along, dan jatuh pada hari bekerja, jadi akak ipar as minta tolong adik beradiknya...

Terima kasih kepada semua yang bersusah payah untuk as...\(^^)/

Kalau ikutkan as, hanyalah perjumpaan antara ibubapa sahaja....

Abah cakap simple, tapi gayanya dah macam majlis hari jadi pulak....hahahaha

Debor....

Apa yang as nak buat eh? nak bagi apa pada orang sebelah?

Semua orang tanya soalan macam tu...as tak tahu...

Haish...orang sebelah kata takper takyah bagi apa-apa..

Tapi abah kata tak boleh....kita mesti layan mereka yang terbaik...

Jadi as fikir nak bagi hadiah …