Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel bizinformation

Berapa nilai harga blog cinta hati as

Assalamualaikum

Pencinta hati as tahu tak berapa nilai blog anda???
Blog Cinta Hati As bernilai hanya RM 7,226.83 sahaja. As check nilai nih kat http://bizinformation.com.my/
As ada banyak blog tapi yang peribadi blog cinta hati as...yang bisnes macam blog produk aura maya. baru jer buat blog tu..nilai dia hanya RM 1,011.68 sahaja.
Apa yang as perasan tentang website biz informtion ni kan, apabila as buat check nilai kedua dua blog as, blog cinta hati ada badge untuk share tapi untuk yang lagi satu takder.
Kenapa korang rasa????
Sebab perbezaan nilai la tu....hehehe...
Jadi untuk blog Cinta Hati As ni as letak la kat tepi belah kanan tu NILAI HANTARAN CINTA HATI AS....sesiapa yang nak masuk pinang as boleh sediakan duit banyak tu ya...hehehe..




Faktor-faktor yang mempengaruhi nilai blog kita ialah :

Info yang sentiasa dicari orangKeluar masuk unique visitor - boleh check kat nuffnang Usia blog

So, apa tunggu lagi jum pergi ker http://bizinformation.com.my/ untuk tau nilai blog korang. …