Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label bizinformation. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label bizinformation. Papar semua catatan

Berapa nilai harga blog cinta hati as

Assalamualaikum


Pencinta hati as tahu tak berapa nilai blog anda???

Blog Cinta Hati As bernilai hanya RM 7,226.83 sahaja. As check nilai nih kat http://bizinformation.com.my/ 

As ada banyak blog tapi yang peribadi blog cinta hati as...yang bisnes macam blog produk aura maya. baru jer buat blog tu..nilai dia hanya RM 1,011.68 sahaja.

Apa yang as perasan tentang website biz informtion ni kan, apabila as buat check nilai kedua dua blog as, blog cinta hati ada badge untuk share tapi untuk yang lagi satu takder.

Kenapa korang rasa????

Sebab perbezaan nilai la tu....hehehe...

Jadi untuk blog Cinta Hati As ni as letak la kat tepi belah kanan tu NILAI HANTARAN CINTA HATI AS....sesiapa yang nak masuk pinang as boleh sediakan duit banyak tu ya...hehehe..



Nampak tak ada display your website badge??

yang ni takder badge pulak?? nampak sangat la blog kita murah kan??? =(

Faktor-faktor yang mempengaruhi nilai blog kita ialah :

  1. Info yang sentiasa dicari orang
  2. Keluar masuk unique visitor - boleh check kat nuffnang 
  3. Usia blog


So, apa tunggu lagi jum pergi ker http://bizinformation.com.my/ untuk tau nilai blog korang. Mesti lagi tinggi nilai dari Blog Cinta Hati AS....


Sambil buat post tu review la skit pasal blog Cinta Hati As yang memperkenalkan website nilai blog tu...hehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...