Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label kecilkan liang pori. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kecilkan liang pori. Papar semua catatan

Hilangkan parut, jerawat dan jeragat Eleve oil Serum

Assalamualaikum pembaca setia blog cinta hati as...

Hari ni as nak perkenalkan produk baru dalam blog as iaitu Eleve Fully Natural Vitamin E oil serum.

Produk Eleve ni da lama keluar oleh syarikat farmasi tempat as bekerja..tapi baru saja ada kesempatan as nak perkenalkan pada umum.

Jum tengok dulu video Eleve Oil Serum


KELEBIHAN ELEVE OIL SERUM


Umum mengetahui vitamin e ni sangat bagus untuk kulit

Berbeza dengan produk lain, Eleve oil serum mengandungi segala kebaikan anti oksidan dari vitamin E semulajadi (tocotrienol) yang berpotensi tinggi, 40-60 kali ganda lebih berkesan dari vitamin E semi sintetik.

Ia membantu penghasilan kologen, melembapkan membran sel kulit, menggalakkan pembentukan sel kulit dan memberikan keanjalan kulit. Selain itu, ia turut menjadi agen yang menghalang pembentukan parut baru kerana ia bertindak dari bawah lapisan kulit dan turut menghalang kesan radikal bebas yang memudaratkan sel-sel kulit yang tercedara. - Rujuk testimoni di bawah.

Eleve oil serum turut berfungsi untuk merawat parut luka, terbakar, kesan regangan perut, bekas jerawat, memudarkan jeragat, mengurangkan white head, dan mengecilkan liang pori di muka.

Review Eleve Oil Serum

As pun dah mencuba Eleve oil serum ni..sebelum waktu tidur. Walaupun kulit muka as jenis berminyak, tetapi setelah pakai serum Eleve, apabila as bangun tidur muka as terasa tegang, anjal dan kurang berminyak.

Eleve oil serum juga selesa dipakai bersama bedak compact. As dapat lihat permukaan kulit menjadi rata. Selepsas cuci muka, as cuba menekan kulit area hidung, as rasa sangat terkejut dan teruja!!!! sebab tiada keluar isi putih (white head). Ini kerana sebelum mencuba produk Eleve, kebiasaannya as akan ada white head area hidung walaupun sudah mencuci muka.

Bagi mereka yang ada jerawat boleh la mencuba hilangkan jerawat sehingga tanpa kesan dalam tempoh 3 minggu dengan sapuan serum Eleve selepas mencuci muka dan sebelum masuk tidur malam - rujuk testimoni kawan as di bawah.

As masa mula-mula pakai Eleve oil serum, tumbuh jerawat halus, rupanya kena pakai sikit sahaja di kawasan parut atau tempat jerawat/jeragat. Jika tumbuh jerawat maksudnya serum tu aktifkan jerawat yang terpendam dalam kulit kita. Hal ni sementara saja...jangan picit n rajinkan cuci muka, lepas itu insyaAllah kulit makin cantik.

Bagi mereka yang ada jeragat, rajinkan diri sapu serum Eleve sekerap mungkin dan sebelum keluar rumah.

Kebiasaannya parut yang baru dan baru sahaja luka akan sembuh dengan cepat. Tetapi untuk parut yang sudah lama, ia boleh hilang tetapi memakan masa agak lama bergantung kepada kecederaan kulit. Walau bagaimanapun sekurang-kurangnya Eleve dapat mengurangkan kesan parut.....(^^)/

Testimoni Eleve oil serum

As kongsikan dulu testimoni yang ada..nanti ada masa as letak testimoni muka as pulak..


Jerawat di atas ambil masa 3 minggu hilang tanpa kesan parut dengan sapuan Eleve oil serum



Testimoni di atas ialah kaki kawan as yang terkena minyak panas.

Jika nak order boleh sms/wassap as

ELEVE SERUM hantar ke 019 905 0325



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...