Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel huhuhuhu

Oh My English (~~)/

Assalamualaikum

Today i want to write my post in English. Hahaha...if there are broken words anywhere, please teach me with gentle and soft.

I know i am master's student, but hey, don't you know not all people can be perfect in all terms.

I wonder if i can be a perfect human? Hahaha..

While I blogwalking or facebookwalking, I just found something thought.

Teachers and parents want us as a student to excellent at all subjects in school. But why there are no teachers or parents can be excelent on that all subjects too?
Hurm...who can give the answer?...yea,,,you can?? ok please answer..and i will let him/she know it.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Right now my brain not function with properly. Because...i am hungry...arhhhhhh....

Grrrrr....grrrr...my tummy upset with me...hahaha
Dear my tummy,
I'm so sorry because, i don't take breakfast this morning. Even 1 cup of oat milk. You know, for the last t…

Printer Problem

Assalamualaikum.....


Di pagi yang mulia ini, hati saya sedikit panas. Anda nampak gambar di atas??? Itu puncanya.
Sudah mau kena korek tabung beli yang baru. Siapkan dulu proposal AR. Then kuar pegi cari tokey kedai baik hati.
kata hati : kena kerja kuat!

TIGA

Assalammualaikum semua.....

Adakah anda telah tersalah masuk blog??? Tidak....ini wajah baru blog My Idea @>-- Kalau perasan dulu saya pernah beritahu nak pakai skin ni....hehehe
Skin yang sebelum ni memang cantik (pada pandangan saya ler) tapi tu la...saya tidak tahan melihat ianya berwarna pink. Terlalu soft..sedangkan saya sebenarnya tidaklah selembut itu. Skin tu sebenarnya sesuai untuk budak sekolah rendah yang suka tulis diari...cute~~ tapi saya sudah tua. Hehehe...
Kali ini saya pilih skin nih....hurm.....agak leceh bila kena masukkan semula widget. Owh ye perlukah saya meletakkan feedjit?? kadang-kadang ia tidak betul...macam mana saya tau ia tidak betul?? saya taula...hehehe
-----------------------------------------------------------------------------------------
Tadi terbaca tentang 30 perkara tentang wanita yang tidak sempat (x sempat???) diberitahu kepada lelaki...
Malas nak senaraikan...sebab saya malas.
------------------------------------------------------------------------…

Pelan A tak jadi ???

Salam sejahtera semua pembaca yang disayangi (ye... sebagai manusia aku menyayangi kamu semua..;p)

Pelan A minggu ni aku rancang nak balik kampung. Tapi aku batalkan sebab aku baru sedar minggu depan cuti midsem. So, aku pun buat Pelan B nak jalan-jalan dengan kawan pada hari ini 6/2/2010. Tapi pelan ni pun tak jadi..sebab kawan tak dapat datang tempat dia hujan dari semalam sampai la hari ni...( sedih jugakla...hatiku dilanda hujan lebat jugak).

Ok, pelan seterusnya aku nak kuar hari esok beli tiket balik kampung...tapi ateh lak tengah berbincang nak ajak aku balik sama dengan dia. Aku bagi tempoh sampai hari ni...kalau takder keputusan aku kena keluar jugak hari esok beli tiket.

Pelan tah yang keberapa...ayu ajak tengok wayang hari Isnin citer Avatar. Hurm dah lama tak tengok wayang. Tapi aku letak syarat kalau aku tak keluar hari Ahad, maka aku boleh pergi tengok wayang hari tu.

Kalau hari ni dan esok aku tak keluar, aku nak buat apa? Mestile study..study..stido...aku punya target cari…