Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel happy birthday as

SELAMAT HARI LAHIR AS!!

Assalamualaikum.....

Jum nyanyi lagi befday dengan as....

Allah selamatkan as...
Allah selamatkan as...
Allah selamatkan as..dan panjangkan umur murah rezeki dan heppi-heppi...
Allah selamatkan as...(^^)/

Yaaa......officially hari ni umur AS 28 tahun da.....jadi as da tak boleh perasan muda.....tua da...hahaha


Cinta hati as just wish doa saja pada as....takper-takper jangan sedih...takder hadiah sekarang bila-bila masa boleh bagi hadiah...hehehehe

Lagi 1 bulan as nak kahwin...waaaaa...takutnya nak kahwin......

Bolehkah dia jadi suami yang baik untuk as?

Bolehkah as jadi isteri yang baik untuk dia?

Kawan-kawan cakap perkahwinan ini tidak boleh dijangka...kita tidak akan tahu akibatnya jika kita tidak mencuba dulu.

Jika inginkan rumah tangga bahagia kena ikut garis panduan yang telah ditetapkanNya.

Huhuhuhu...ok ok korang...as faham...>.<

Sempena hari lahir as ni...as mohon pembaca blog CINTA HATI AS doakan as yang terbaik, murah rezeki dan bahagia dan as doakan agar anda juga bah…

Untuk Dia by Najwa Latif - hadiah buat as

Assalamualaikum

Last day for my 26 years old. Tomorrow i'll be 27 years old...yeah i already past 25 years old women. Still single and of course available...hahaha

Waaa...really excited...hope no more people treat me like children.

Hey...i am adult (^^)/





Agak teruja dengan no 27 nih..tak tau kenapa..sebab mungkin no 7 tu ada dalam tarikh lahir as 17 Oktober 1985.

Tak sabar nak dapat hadiah nih....cepat-cepat Pencinta Hati As....

Alhamdulillah dan terima kasih kepada mereka yang sudi bagi hadiah pada as mengikut list yang ada tuh..


Antaranya yang as dapat sekarang nih 
Tudung bawal banyak tone untuk black pink (dah pakai kat atas tuh hari ni) dengan black purple.Duit RM 3,000.00. diaorang cakap nak bagi kereta tak mampu, so bagi jerla duit tuh...heheheTony moly lipt tint - masih atas kapal, harap selamat sampai ke tangan as
Dengar kata ada hadiah misteri...wahh...tak sabarnya...dup dap dup dap..
Apa-apa pun hadiah yang paling bermakna buat diri as ialah kesihatan yang baik buat ayah…