Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel Tingkatkan follower

Jom Tingkatkan Followers sampai lebam

Assalamualaikum,

Hari ini tengah blogwalking, as jumpa segmen ni..Jom Tingkatkan Followers yang dikendalikan oleh blogger MerepekGILA

Syarat nak join mudah sahaja.

1. Buat entri Jom tingkatkan Followers sampai lebam dan letak banner cam kat atas tuh

2. Letak ruang peminat korang. As just print screen...ohh peminat as hanya ada 54 orang dan seorang peminat rahsia...haha..jadi ada 55 orang sahaja..;p




3. Dah siap letak la link korang kat blog MerepekGila. Lepas tu...owner blog merepekgila cakap, jadila follower dia dan rajin-rajinkanla diri blogwalking ke peserta yang lain dan jadi follower diorang...


Ok simple ajakan?

Bagi as, kalau orang tu follow as, as akan follow dia balik, inshaAllah.

Apa yang membuatkan korang nak jadi follower sesebuah blog tu?
Bagi pandangan as :

KekemasanInfo yang menarikSusunan perkataan ( as tak berapa suka guna ayat sms dan ayat yang akhir saja-saja ada huruf "w" contoh: ape jew.. ) jadi mulut itik dah as..hahaYang pastinya cantik As blogwalking unt…