Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label Tingkatkan follower. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Tingkatkan follower. Papar semua catatan

Jom Tingkatkan Followers sampai lebam


Assalamualaikum,

Hari ini tengah blogwalking, as jumpa segmen ni..Jom Tingkatkan Followers yang dikendalikan oleh blogger MerepekGILA

Syarat nak join mudah sahaja.

1. Buat entri Jom tingkatkan Followers sampai lebam dan letak banner cam kat atas tuh

2. Letak ruang peminat korang. As just print screen...ohh peminat as hanya ada 54 orang dan seorang peminat rahsia...haha..jadi ada 55 orang sahaja..;p


Peminat Cinta Hati As


3. Dah siap letak la link korang kat blog MerepekGila. Lepas tu...owner blog merepekgila cakap, jadila follower dia dan rajin-rajinkanla diri blogwalking ke peserta yang lain dan jadi follower diorang...


Ok simple ajakan?

Bagi as, kalau orang tu follow as, as akan follow dia balik, inshaAllah.

Apa yang membuatkan korang nak jadi follower sesebuah blog tu?


Bagi pandangan as :

  • Kekemasan
  • Info yang menarik
  • Susunan perkataan ( as tak berapa suka guna ayat sms dan ayat yang akhir saja-saja ada huruf "w" contoh: ape jew.. ) jadi mulut itik dah as..haha
  • Yang pastinya cantik
As blogwalking untuk hilangkan stress dan kebosanan..as suka baca entri yang santai...jika blog tu menarik perhatian, as akan selalu singgah.

(^^)/ Walaupun as malas nak update blog tapi as rajin blogwalking...haha


Apa pandangan korang tentang blog as?


As rasa blog as tak menarik macam korang..kan..kan?? hehehe..

Apa-apa pun sendiri punya taste. 


Oh sambil taip entri ni, as dengar lagu nih...best la pulak...

Secret Song For You





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...