Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel bride's maid

Bride's Maid

Assalamualaikum...

Dah lama tak update...busy sangat, kejap balik melaka kejap balik pahang, kejap pergi bengkel...sangat-sangat bz ok...

Baru ni moyang sedara call as minta jadi pengapit nenek sedara as..

Ok nenek sedara as muda lagi k...jangan salah faham...

dengan sehelai sepinggang di kampung... pergi la cari baju yang match dengan pengapit pengantin lelaki ..;P tak tahu kenapa saya yang mesti mengalah?? patutnya dia la ikut baju yang saya ada.

Mujur dapat...pinjam baju mak andak...tudung lak pinjam pengantin perempuannya dan makeup lak daripada kak ipar as, kak sarah..ok..setel..

Semua pinjam., almaklumla as ni tak reti nak berlawa hahaha...

Itu ler as punya baju pinjam...sekarang ni as terjatuh hati dengan baju kurung warna putih..yaaa...mau pergi cari...kak saadah pasti jeles nanti..kah..kah..(evil laugh)..opsss..tak sopan..


meh tengok nenek as...lak


kan...as dah kata...nenek as muda lagi..namapun nenek sedara...hehehe

time kenduri ni ler..kita nak bergambar sakan...kali ni as …