Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label beutskin essence stokis bangi. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label beutskin essence stokis bangi. Papar semua catatan

Asnida Beauty and Healthcare - syarikat baru as

Assalamualaikum

Alhamdulillah hari ni as masih hidup dan masih berpeluang untuk beribadat kepadaNya.

Sihatkah semua pencinta hati as? Harap semua makin sihat dan ceria disamping orang tersayang.

Azam tahun baru anda semua apa?

Azam as nak buat sebaik mungkin selagi selagi hidup. Tak kirala sebagai anak ker, sebagai pelajar ker dan lebih-lebih lagi sebagai buat sebaik mungkin sebagai hambaNya.


Recall 2012

Pada saat penghabisan tahun baru, apa yang anda buat? 

As tubuhkan syarikat as sendiri iaitu Asnida Beauty & Healthcare. No pendaftaran syarikat CT0018125-X . Bukanlah as beauty tau..tapi as just jual produk kecantikan dan kesihatan...yerla kalau perasan as dah hampir setahun berniaga online nih. (^^)/

Susahkah tubuh syarikat?

Mana ada perkara yang mudah dalam dunia ni, kalau nak makan nasi pun kena suap ke mulut dan nganga dan kunyah nasi tu baru boleh telan.


Terus terang as cakap berniaga ni sangat menyeronokkan disamping boleh bantu mak abah. 

Sebagai anak yang besar sampai bila kita nak bergantung pada mak abah kan? Jadi kita kena bijak macam mana nak cari nafkah hidup.


Promosi Beutskin Essence RM 200.00

Promosi beutskin essence untuk akhir tahun 2012 dah pun tamat. Tapi sampai hari ni, masih ramai yang mesej as nakkan juga harga promosi Beutskin..adoiyai..

Oklah sebab as baru launch fb as bagi syarikat Asnida Beauty & Healthcare, jadi as nak buat promosi besar-besar sikit la..tempoh AKHIR bulan 1 2013.


https://www.facebook.com/AsnidaBeautyHealthcare

Terus-terang cakap, harga promosi ni tidak termasuk register ahli SNE. Siapa yang nakkan jadi ahli SNE anda perlu tambah RM 40.00. Pembelian kedua akan dapat harga ahli. Pastu kumpul point dan dapat bonus..as dah dapat bonus daripada SNE Marketing..

Cukupla buat beli barang dapur ( kuat makan ;p)



Siapa nak bonus SNE macam as? jum ler join SNE ;p . As berazam next month akan dapat bonus 4 angka..kena gigih nih..anda pun kena juga gigih (^^)/

Pencinta hati as!! Support as yer..(^^)/

Sayang anda semua 

Dah dapat kad ahli SNE

Assalamualaikum...

Pencinta hati as,

Hari ni as dah dapat kad ahli SNE...yeay!!!...rasa makin bersemangat nak menjual produk Beutskin Essence dan produk SNE yang lain.

As sekarang nih hanya sediakan ready stock Beutskin Essence sebab permintaan yang tinggi. Produk SNE Capsule pun ada permintaan yang tinggi tapi as tak buat ready stock lagi, sebab bajet banyak habis restock Beutskin Essence.

InsyaAllah, next month kalau takder aral as akan buat ready stock SNE Capsule pulak..tapi kalau ada yang nak sekarang pun boleh, sebab as ada kengkawan yang ada ready stock SNE Capsule. 

Kad Keahlian SNE milik AS - jangan curik gambar  nih =p


Kalau kita takder stock kita boleh minta kawan niaga kita yang lain jualkan pada pelanggan kita. Takder rugi pun asalkan hubungan kita antara pelanggan dan rakan niaga lain sentiasa berjalan baik. Hari ni kita tolong orang, esok lusa insyaAllah orang lain tolong kita juga. Betul tak?

Dengan menjadi ahli anda boleh membeli produk SNE dengan harga ahli..dan pastinya murah. Ahli SNE juga berpeluang menambah pendapatan dengan menjual produk SNE pada harga pasaran selagi mana mereka bukan ahli dibawah anda. Selain itu setiap belian akan mendapat PV iaitu point yang akan diberikan ganjaran bonus yang lumayan. 

Tapi kena ingat, anda perlu maintain keahlian sekurang-kurangnya 150 PV sebulan, supaya takder sleeping agent...

Nak order? Like and PM page fb as Asnida Beauty & Healthcare

Lisa Surihani Duta SNE

Assalamualaikum

Dalam beberapa hari ni, as asyik terjumpa info terbaru lisa surihani sebagai Duta Rasmi SNE. Haa...betul ker??

Apa-apa pun nampaknya sudah ramai artis yang menggunakan BeutSkin Essence sebagai produk kesihatan dalaman dan luaran mereka.

Lisa Surihani Duta rasmi Syarikat SNE

As pun sekarang guna BeutSkin Essence..nanti as nak letakkan diari As dan BeutSkin Essence (^^)/


Siapa nak join as makan BeutSkin Essence? Boleh order dengan as di Asnida Beauty & Healthcare


Beutskin Essence Sne

Create Your Badge
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...