Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel beutskin essence stokis bangi

Asnida Beauty and Healthcare - syarikat baru as

Assalamualaikum
Alhamdulillah hari ni as masih hidup dan masih berpeluang untuk beribadat kepadaNya.
Sihatkah semua pencinta hati as? Harap semua makin sihat dan ceria disamping orang tersayang.
Azam tahun baru anda semua apa?
Azam as nak buat sebaik mungkin selagi selagi hidup. Tak kirala sebagai anak ker, sebagai pelajar ker dan lebih-lebih lagi sebagai buat sebaik mungkin sebagai hambaNya.

Recall 2012
Pada saat penghabisan tahun baru, apa yang anda buat? 
As tubuhkan syarikat as sendiri iaitu Asnida Beauty & Healthcare. No pendaftaran syarikat CT0018125-X . Bukanlah as beauty tau..tapi as just jual produk kecantikan dan kesihatan...yerla kalau perasan as dah hampir setahun berniaga online nih. (^^)/
Susahkah tubuh syarikat?
Mana ada perkara yang mudah dalam dunia ni, kalau nak makan nasi pun kena suap ke mulut dan nganga dan kunyah nasi tu baru boleh telan.

Terus terang as cakap berniaga ni sangat menyeronokkan disamping boleh bantu mak abah. 
Sebagai anak yang besar sampai bil…

Dah dapat kad ahli SNE

Assalamualaikum...
Pencinta hati as,
Hari ni as dah dapat kad ahli SNE...yeay!!!...rasa makin bersemangat nak menjual produk Beutskin Essence dan produk SNE yang lain.
As sekarang nih hanya sediakan ready stock Beutskin Essence sebab permintaan yang tinggi. Produk SNE Capsule pun ada permintaan yang tinggi tapi as tak buat ready stock lagi, sebab bajet banyak habis restock Beutskin Essence.
InsyaAllah, next month kalau takder aral as akan buat ready stock SNE Capsule pulak..tapi kalau ada yang nak sekarang pun boleh, sebab as ada kengkawan yang ada ready stock SNE Capsule. 


Kalau kita takder stock kita boleh minta kawan niaga kita yang lain jualkan pada pelanggan kita. Takder rugi pun asalkan hubungan kita antara pelanggan dan rakan niaga lain sentiasa berjalan baik. Hari ni kita tolong orang, esok lusa insyaAllah orang lain tolong kita juga. Betul tak?
Dengan menjadi ahli anda boleh membeli produk SNE dengan harga ahli..dan pastinya murah. Ahli SNE juga berpeluang menambah pendapata…

Lisa Surihani Duta SNE

Assalamualaikum
Dalam beberapa hari ni, as asyik terjumpa info terbaru lisa surihani sebagai Duta Rasmi SNE. Haa...betul ker??
Apa-apa pun nampaknya sudah ramai artis yang menggunakan BeutSkin Essence sebagai produk kesihatan dalaman dan luaran mereka.

As pun sekarang guna BeutSkin Essence..nanti as nak letakkan diari As dan BeutSkin Essence (^^)/

Siapa nak join as makan BeutSkin Essence? Boleh order dengan as di Asnida Beauty & Healthcare


Beutskin Essence Sne

Create Your Badge