Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label Lypotox. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Lypotox. Papar semua catatan

Cara buang toksin dengan mudah dan sihat.

Assalamualaikum

Apa khabar semua pembaca Cinta Hati As.

Kali ni as nak share cara atau petua untuk buang toksin dengan mudah dan sihat.

Minum air kosong untuk buang toksin.

Hehehe..mesti korang menyampahkan...sebab umum memang dah tahu minum air masak memang boleh bantu buang toksin dalam badan.

Tapi betul ke korang minum air masak dengan secukupnya? Mari kita pecahkan cara dan jenis air kosong yang betul.

Minum air kosong mengikut berat badan.

Mari kita tengok balik berapa banyak air masak yang diperlukan oleh badan kita seperti di jadual bawah.




Jika berat anda tiada dalam jadual di atas sila buat anggaran yang paling hampir.

Minum air kosong yang berkhasiat

Di rumah anda pakai penapis air tak? atau anda yakin air yang dimasak bebas partikel atau anasir yang tidak sepatutnya. Senang cerita sejauh mana kerjernihan air rumah anda? Atau ada tahu air di rumah keruh dan berkelodakl, tapi anda fikir takper asalkan masak. Anda silap...

Jika kita nak buang toksin dengan mudah melalui minum air kosong, kenalah juga tahu tahap kebersihan air paip dirumah.

Kalau anda takder penapis air boleh beli air mineral di pasaraya atau tadah air R.O di tepi kedai runcit.

Tapi kenalah rajin nak mengangkat botol. Rajin ker (-.-)v

Beli penapis air COWAY

Senang dan jimat beli saja mesin penapis air di pasaran. Contoh mesin penapis air terbaik sekarang ialah COWAY. Ada banyak pilihan dan bajet. Sewa saja kalau tak mampu beli cash. Jika anda nak air tu ada rasa mineral pilih model NEO, nak R.O pilih model Villaem, CORE atau Harry. Jika anda nak air R.O dan Kangen ambik Inception, lagi jimat dan mudah. Call saja as atau WA 0199050325 kalau nak order penapis air COWAY. InshaAllah as boleh uruskan walau melalui online, sebab group as is the best dan cekap uruskan order customer.

Promosi Terkini
"PROMOSI NEO" WA ke 0199050325
"PROMOSI NEO" WA ke 0199050325
"PROMOSI NEO" WA ke 0199050325
"PROMOSI NEO" WA ke 0199050325

Mudahkan cara buang toksin dengan air kosong yang berkhasiat. ( ^_^)/

Cara minum air kosong yang berkesan

Kawan-kawan dan customer as pernah mengadu...

saya dah banyak minum air kosong takder kesan pun silap-silap nak kencing saja...

Betulkah cara minum anda? 
As ada terbaca kita digalakkan minum dengan aturan seperti ini :

1. Minum segelas air kosong sebelum solat 5 waktu
2. Minum segelas setelah bangun tidur
3. Minum segelas sebelum mandi 2 x sehari
4. Minum segelas sebelum tidur

Kalau boleh minum perlahan-perlahan atau seteguk seteguk. Jangan tergesa-gesa; dan rasakan air itu menyerap seluruh anggota dalaman anda.

Jika anda minum sedegukkk segelas laju....tidakkah anda rasa terus masuk ke pundi kencing dan nak terkucil..hehehehe....

Oh ya, kawan baik as pernah dinasihatkan oleh doktornya untuk minum air masak melalui botol yang ada straw.
Sebab bila kita minum dengan ada straw, kita takkan rasa puas dan rasa nak minum saja lagi.

Hahaha...rasa ya juga, as dah cuba teknik ni. Anak as pun buat cara yang sama, alhamdulillah malam-malam tengah tidur pun kejutkan ibu nak air kosong.

Green tea dan Green Coffee untuk buang lemak dan toksin



Selain minum air kosong ada banyak produk kesihatan yang boleh kita cuba.

Antara yang terkenal ialah green tea dan green coffee. As dah cuba minum green tea sedap tapi sedap lagi minum green coffee jenama Lypotox. 

Add caption


Selepas makan makanan yang berat as akan minum Lypotox untuk mudahkan lawas pembuangan. Yang bestnya buang air besar laju jer. Toksin dan lemak dalam salur usus pun rasa macam dah takder jer bila pembuangan tu lancar....hehehe...

Kalau anda nak cuba boleh contact as okey..WA "Lypo" hantar ke 019 9050325



"KOMBO LYPO" WA ke 0199050325
"KOMBO LYPO" WA ke 0199050325
"KOMBO LYPO" WA ke 0199050325
"KOMBO LYPO" WA ke 0199050325

Testimoni as tentang Lypotox

Yang best lagi tentang buang toksin dengan minum Lypotox ialah kita boleh minum dengan letak ais. Jangan risau as dah try letak ais memang sedap dan pastinya buang air besar laju jer dan tak der rasa lemak bertambah. Badan as ada rasa perubahan seperti ringan sikit dan mengecil sikit-sikit babat (lemak di pinggul). Pastu as rasa kenyang saja walau tak ambil sarapan pagi. Kalau tak kul 9 atau 10 perut as dah berkeroncong.

Ini kandungan Lypotox yang tengah as minum.

✔Kacang Ginjal Putih - membantu badan menyerap gula dan lemak untuk menukarnya menjadi tenaga
✔Garcinia Cambodia - melawaskan pembuangan dan mengatasi sembelit
✔Chia Seed - memberi tenaga tambahan dan mengurangkan rasa lapar
✔ Astaxanthin - Antikoksidan, membantu pembentukan tona kulit sekata
✔Stevia - pemanis yang sihat sebagai pengganti gula
✔Green Coffee - membantu mengurangkan pembentukan lemak dalam badan dan kandungan caffein yang rendah.

Nak rasa kesan yang lebih jum beli kombo okeyyyy...

"KOMBO LYPO" WA ke 0199050325
"KOMBO LYPO" WA ke 0199050325
"KOMBO LYPO" WA ke 0199050325
"KOMBO LYPO" WA ke 0199050325

Okeylah...ini usaha cara as untuk buang toksin dan tambahan membantu mengurangkan lemak.

Apa-apa pun anda kenalah usaha, jangan mengharapkan produk 100% untuk buang toksin dan lemak anda yang dah bertapa bertahun tu...

Yang penting adalah :

1. Usaha minum air kosong yang setimpal dengan berat
2. Usaha kawal makan tapi jangan melantak berpinggan-pinggan
3. Konsisten ambil supplement yang sesuai dengan badan anda
4. Displin ulang balik yang atas


Terima kasih sudi membaca, semoga kita boleh sama-sama jaga kesihatan dan kurus sama-sama juga...hahahaha...opss...over..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...