Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label latest movie 2012. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label latest movie 2012. Papar semua catatan

MIRROR MIRROR AND SNOW WHITE

Assalamualaikum

Dah masuk bulan 4 hari ini. Dimanakah perjalanan anda masa kini? (^^)/

Siapa yang kawan dengan as, mesti tau as suka pada refleksi cermin. Sejak dari kecil lagi, kalau time takder api (letrik) as mesti letak lilin dekat dengan cermin...rasa macam besar aja.

Ok..cukup apa yang as minat tu, apa yang menarik perhatian as sekarang ialah, as nampak iklan di TV3 tentang citer movie terbaru MIRROR MIRROR.

Bila tengok sepintas lalu iklan tu, adakah ia sama dengan citer SNOW WHITE? Tapi version MIRROR MIRROR nampak lebih menghiburkan dan kelakar.

As dah baca sedikit sinopsis, macam biasa citer ini masih ada bau citer Snow White. Apa-apa pun kena tengok dulu baru boleh beri full review..hehehe

kalau nak tau sinopsis yang lengkap termasuk siapa yang berlakon boleh terus ke official website..

mirrormirrorfilm.com

Ok sayonara...jumpa lagi, kalau nak tengok wayang MIRROR MIRROR jangan tak ajak as ek..tapi korang la belanja (^^)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...