Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label HeatBeat. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label HeatBeat. Papar semua catatan

Teringin Tempah t-shirt dan Mug dengan HeartBeat

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Semalam duk usha-usha iklan heartbeat (<--- sila signup jika nak join affiliate). Dah lama perasan iklan ni dan ramai juga yang ajak join...so semalam masa tunggu kawan saya pun pasang. Ramai juga yang pasang iklan ni kat blog diorang malah ramai juga yang dah dapat keuntungan...kalau tak caya leh tanya pakcik google..ramai je blogger citer pasal diorang dapat duit dari heartbeat.


Ok balik semula pada tajuk...apa itu heartbeat ??. Rupanya kedai online yang jual gift. Simple tapi menarik. Biasala perempuan..hehehe..mudah tertarik pada gift nih. Masa duk skodeng heartbeat nih maka terpandang pada t-shirt bercetak dan mug bercetak....wah menarik aaaaa....harga dia pun boleh tahan murah....


Anda boleh letak muka anda sendiri pada t-shirt tu and then leh pakai pergi jenjalan...hehehe...kalau takpun siapa-siapa yang ada anak kecil nakal selalu hilang kat shopping complex, maka parents leh tampal muka kat baju budak tuh..haaa...kan senang...this is my idea ok...(^^)


Bagi pasangan romantis, mesti diorang nak letak muka berdua pada baju tukan...ecehh....romantisnya anda...jeles sayer....siap nak print kat mug lagi...kalau berjauhan leh minum mug ada muka pasangan kiter...;p

Sebagai bekas pelajar multimedia dan merangkap graphic designer "sambilan" saya rasa nak juga letakkan hasil graphic saya pada t-shirt dan mug. Lepas tu jual kat orang kampung yang sedang giat tubuhkan pelbagai persatuan. Hurmm...bagus-bagus idea nih...ok ambik handphone sms ke semua ketua persatuan...done!


images dari heartbeat

Tiba-tiba teringat citer korean Princess Hour...puteri tu letak muka laki dia kat bantal yang bentuk orang. Bila rasa geram kat laki dia, maka dia pun tumbuk-tumbuk kat bantal tuh....nak pukul laki takleh kan?? dosa...so buat la cam ni ok?? oh sungguh tidak bagus idea as...hehehe..


Oklah mari saya fikirkan satu design yang simple tapi menarik kemudian saya publishkan di My Idea ini dan My Art, kemudian anda pilih design saya dan saya tempahkan baju atau mug yang anda mahu...dan anda bayar saya. Amacam anda mahu??... jika betul mahu sila beritahu saya ya??

Arios...bertemu lagi nanti...salam sayang buat anda semua (^^) hehehe...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...