Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel HeatBeat

Teringin Tempah t-shirt dan Mug dengan HeartBeat

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...
Semalam duk usha-usha iklan heartbeat (<--- sila signup jika nak join affiliate). Dah lama perasan iklan ni dan ramai juga yang ajak join...so semalam masa tunggu kawan saya pun pasang. Ramai juga yang pasang iklan ni kat blog diorang malah ramai juga yang dah dapat keuntungan...kalau tak caya leh tanya pakcik google..ramai je blogger citer pasal diorang dapat duit dari heartbeat.

Ok balik semula pada tajuk...apa itu heartbeat ??. Rupanya kedai online yang jual gift. Simple tapi menarik. Biasala perempuan..hehehe..mudah tertarik pada gift nih. Masa duk skodeng heartbeat nih maka terpandang pada t-shirt bercetak dan mug bercetak....wah menarik aaaaa....harga dia pun boleh tahan murah....

Anda boleh letak muka anda sendiri pada t-shirt tu and then leh pakai pergi jenjalan...hehehe...kalau takpun siapa-siapa yang ada anak kecil nakal selalu hilang kat shopping complex, maka parents leh tampal muka kat baju budak tuh..haaa...kan senang...this is my …