Langkau ke kandungan utama

Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel Fighting for Your Life

AS....Tanjō-bi omedetō

Assalammualaikum
Hari ni hari lahir AS yang ke - 26 tahun semalam mak masak laksa untuk as hari ni as sampai jer rumah dibangi, kak ayu dan kak saadah pun buat laksa untuk as siap ada kek perisa chocolate banana secret resepi...
wah...seronoknya...
dapat hadiah dari akak saadah, akak ayu dan atikah




dapat tabung frogie, mug bertutup dan cermin yang comel.... semuanya dalam warna yang sangat ceria dan penuh kasih sayang
terima kasih mak abah terima kasih akak saadah terima kasih akak ayu terima kasih atikah


dan terima kasih kepada kengkawan yang wish befday untuk as

baru saya sedar dunia ini saya masih tidak keseorangan lagi...

kalau takder aral ahad ni asyah juga telah mencutikan diri untuk as tengok wayang kiter??
yeahh...



Tanjō-bi omedetō Ainul Suffiyah

Tanjō-bi omedetō Ainul Suffiyah

Allah Selamatkan Kamu Allah Selamatkan Kamu Allah selamatkan baby ainul suffiyah Allah Selamatkan Kamu
Yeah.....suffiyah sudah berumur satu tahun hari ini.
Ramai sungguh ahli keluarga as yang lahir bulan sepuluh
Aisamuddin Nordin --> 1/10/1993 Ainul Sufiyyah Mohd Fairrul Azma --> 5/10/2010 El Suhada Baharin --> 14/10/1986 Asnida Nordin --> 17/10/1985 ( tak lama dah ni...cepat-cepat sediakan hadiah saya..hehehe) Iqbal Baharin --> 19/10/1993 Dalam kenangan : Amirul Hakim Nordin --> 19/10/1993 


Rasanya ramai lagi tapi dah tak ingat tarikh.....minggu nih balik kampung inshaAllah. Mungkin majlis harijadi anak sulong along akan dibuat pada hari sabtu....wah tak sabarnya acik......baby chuppy dah pandai jalankah???
Kenapa sejak acik tinggalkan baby chuppy sebulan lepas, nampak makin makin tambum???
Wahhhh mujur chumel....tapi da besar nati jangan bum..bum lagi..tak baik tuk kesihatan....ecehhh...(peringatan untuk diri sendiri)



Tidak ada kesala…

Printer Problem

Assalamualaikum.....


Di pagi yang mulia ini, hati saya sedikit panas. Anda nampak gambar di atas??? Itu puncanya.
Sudah mau kena korek tabung beli yang baru. Siapkan dulu proposal AR. Then kuar pegi cari tokey kedai baik hati.
kata hati : kena kerja kuat!

Fighting Dreamers

Salam sejahtera semua !!!
Cuaca hari ni dan semalam agak cerah. Alhamdulillah..

Hari ni bertambah semangat sikit. Sikit je la. Aku pergi ke library FTSM, untuk cari bahan research. Tiba-tiba aku rasa nak cari tesis degree dulu. Akhirnya aku jumpa juga. Huarghh...bangga sikit... ok ini gambar tesis yang aku tulis. Nama tesis: Penjelajahan Maya FTSM ; THE MATRIX ( tesis degree lebih dikenali Projek Ilmiah).

ada orang buat rujukan laa...

Penjelajahan Maya FTSM: The Matrix


Kulit depan tesis ni dah berkulat, kurang penjagaan. Sepatutnya diaorang kena jaga dengan teliti. Ceh..wahh...Tak sabarnya nak buat penulisan baru pulak. Patut tak aku namakan ia sebagai Evaluation of Health Information System : A case study in Institut Jantung Negara. Kalau tak pun Evaluation of HIS : User Quality. Apa pendapat doktor-doktor diluar sana. Hehehe..