Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Memaparkan catatan dengan label stroller. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label stroller. Papar semua catatan

Stroller compact berkualiti dan berbaloi (GB Pockit Plus)

Assalamualaikum

Hai moms and dads.

As teruja sangat bila dapat jual Stroller Pockit + ni. Sebelum ni duk usha-usha jugakan stroller compact ni.

Harga pasaran cecah RM 1,690.00 tapi as nak bagi special harga promosi RM 1,099.00 dan freepos semenanjung Malaysia.




Related image




 Kenapa Pockit + patut jadi pilihan?
  • Mudah lipat dan mudah buka juga
  • Ringan saja mudah nak usung
  • Jimat ruang dalam bonet dan kabin kapal terbang
  • Senang nak pergi shopping sakan atau pergi travel merata dunia.
  • Rekabentuk yang simple dan elegant rasa bangga jer bawak stroller
  • Ruang basket yang luas.
  • Sesuai bagi anak umur 6bulan sehingga 17kg
Pockit Plus - tengok kecik jer bila lipat..suka tak?

Yes, rekabentuk Pockit + ni simple ja, pernah dengar tak ungkapan Simple is Nice?. Hehehe..so as yakin Pockit plus ni sesuai dengan jiwa ibu yang nak pergi travel atau shopping.


Mari kita baca detail lagi Spesifikasi Pockit plus :

Free mutipurpose high chair
Suitable from 6 months to 17kg
One-Hand Push: Convenient pushing and steering

Adjustable Harness System: The secure safety belt with protective comfort pads can be set at different heights and fastened or loosened for a cozy and secure fit

Adjustable Seatback: The recline strap at the back of the seat unit allows for easy, customized adjustment of the seat angle from upright to lying down

Two-Step Fold: Folds in seconds into a handbag shaped package

Automatic Fold Lock: When folded, the automatic fold lock secures the Pockit Plus for easy transport or storage

Spacious Shopping Basket: To store away your belongings (max load 11 lbs)


Nak order macam mana?

Whatsapp as
Klik link di bawah


Baby car seat murah dan berkualiti (Halford Voyage dan Halford Zeus XT)

Salam Sejahtera

Hai ibubapa yang gojes..cari baby carseat yang murah tapi berkualiti?

Psst..ni ha..as nak cadangkan barang bagus yang branded iaitu Halford.

Ada 2 jenis yang as nak cadangkan iaitu Halford Voyage XT and Halford Zeus XT.
Dua - dua bagus cuma beza ikut harga bajet anda okey. Mari tengok...

BABY CARSEAT HALFORD VOYAGE XT




Color : Purple / Blue / Red

1. Usable from birth to 25kg.(approximate 6 years old)
2. Can be use as rearward and forward facing
3. Using seat belt for anchoring mechanism
4. For safety the child harness is easily adjustable depending to its size.
5. Four-Level hardness system and seat can reclined in 3 position.
6. Its made from soft, padded material that can be taken out in case for washing.
7. Buckle storage design
8. Warranty: 5 Years


Harga Asal : RM 539
Harga Promosi : RM 399


Percuma pos Semenanjung Malaysia
Order sekarang sementara stok masih ada
Boleh whatsapp as cepat :



BABY CAR SEAT HALFORD ZEUS XT



Color Red/ Blue

Group 0+1+2+3(Weight :0-36KG, Age: 0-12Y)

1. Size:45.5cm*55.3cm*63cm
2. Rearward facing fits children 0~13kg (0~15 month) Group 0+
3. Forward facing fits children 9 ~36 kg (9month~12years old)
4. Equipped with 5-point safety belt system.
5. Backrest with 4 level reclining position system,new-style base can adjust easily.
6. 3 positions of belt adjustment to children's height
7. The whole backrest is made by blowing molding
8. Larger seat can meet require of growing child.
9. Soft shoulder cushion and hip cushion, can give your baby more protection and comfort.
10. Belt & Isofix (newborn- 12 years)
11. Side Impact proctetion
12. Conforms to EN Safety Standard
13. WEIGHT:0-36kg
14. AGE:0-12 YEARS(approx)
15. 5 years warranty

Harga Asal : RM 599
Harga Promosi : RM 450

PERCUMA PENGHANTARAN SEMENANJUNG MALAYSIA

Cepat order sekarang sementara stok masih ada

http://www.wasap.my/60199050325/halfordzeusext



=================================================================

Anda cari car seat harga bajet? Boleh whatsaap as (0199050325), kita tengokkan kot kena dengan bajet anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...