Langkau ke kandungan utama

Asnida Beauty and Healthcare - syarikat baru as

Assalamualaikum

Alhamdulillah hari ni as masih hidup dan masih berpeluang untuk beribadat kepadaNya.

Sihatkah semua pencinta hati as? Harap semua makin sihat dan ceria disamping orang tersayang.

Azam tahun baru anda semua apa?

Azam as nak buat sebaik mungkin selagi selagi hidup. Tak kirala sebagai anak ker, sebagai pelajar ker dan lebih-lebih lagi sebagai buat sebaik mungkin sebagai hambaNya.


Recall 2012

Pada saat penghabisan tahun baru, apa yang anda buat? 

As tubuhkan syarikat as sendiri iaitu Asnida Beauty & Healthcare. No pendaftaran syarikat CT0018125-X . Bukanlah as beauty tau..tapi as just jual produk kecantikan dan kesihatan...yerla kalau perasan as dah hampir setahun berniaga online nih. (^^)/

Susahkah tubuh syarikat?

Mana ada perkara yang mudah dalam dunia ni, kalau nak makan nasi pun kena suap ke mulut dan nganga dan kunyah nasi tu baru boleh telan.


Terus terang as cakap berniaga ni sangat menyeronokkan disamping boleh bantu mak abah. 

Sebagai anak yang besar sampai bila kita nak bergantung pada mak abah kan? Jadi kita kena bijak macam mana nak cari nafkah hidup.


Promosi Beutskin Essence RM 200.00

Promosi beutskin essence untuk akhir tahun 2012 dah pun tamat. Tapi sampai hari ni, masih ramai yang mesej as nakkan juga harga promosi Beutskin..adoiyai..

Oklah sebab as baru launch fb as bagi syarikat Asnida Beauty & Healthcare, jadi as nak buat promosi besar-besar sikit la..tempoh AKHIR bulan 1 2013.


https://www.facebook.com/AsnidaBeautyHealthcare

Terus-terang cakap, harga promosi ni tidak termasuk register ahli SNE. Siapa yang nakkan jadi ahli SNE anda perlu tambah RM 40.00. Pembelian kedua akan dapat harga ahli. Pastu kumpul point dan dapat bonus..as dah dapat bonus daripada SNE Marketing..

Cukupla buat beli barang dapur ( kuat makan ;p)



Siapa nak bonus SNE macam as? jum ler join SNE ;p . As berazam next month akan dapat bonus 4 angka..kena gigih nih..anda pun kena juga gigih (^^)/

Pencinta hati as!! Support as yer..(^^)/

Sayang anda semua 
Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cara shopping di eBay dengan Paypal

Assalamualaikum
Pencinta hati as....anda suka shopping online? As suka tapi takder la suka sangat.
Selalunya kalau kita nak beli barang komfom kita akan buat perbandingan hargakan??..Sudah lumrah la tuh...
tapi kalau barang yang kita perlu dan nak sangat tapi sukar dapat akan tetap dibeli walau mahal...yer tak?? eh tak?? hahaha.....

Kat mana anda selalu shopping online? Kalau as selalunya kat eBay. Lelong as pernah masuk tapi tak berapa minat sangat..entahla kenapa..=p



Macam mana cara shopping di eBay? Buka dulu akaun PayPal dengan registerkan nombor mastercard anda (as pakai CIMB debit card)Buka akaun eBay kat situ kena letak sekali method bayar kita melalui paypal..nanti automatic terus link dengan PaypalLepas tu boleh shopping..



Mudahkan? tapi tahu tak kita kena bijak dalam pemilihan harga barang semasa di eBay?
Selalunya kalau as pilih ebay.com.my dia akan terus tukarkan mata wang Ringgit Malaysia. Tapi bila as buat kajian di eBay.com harga yang ditawarkan dalam USD lebih murah.
M…

Maksud adik beradik tiri

Assalamualaikum

Hari ni as nak menerangkan tentang hubungan antara adik beradik as.

As mempunyai dua orang abang yang berlainan ayah dengan as tetapi sama emak.

As juga mempunyai seorang adik yang sama mak dan abah dan sorang lagi adik yang lain mak.

Haaa....berbelit tak??

Sejak dari kecil lagi as dah di ajar bahawa adik beradik as bukan adik beradik tiri.

Tetapi untuk abang-abang as dengan adik bongsu as mereka adalah adik beradik tiri, kerana berlainan mak dan ayah.

Kalau nak sebut betul-betul macam ni...

Ayah abang as berkahwin dengan mak as, dan ayah abang meninggal dunia. Kemudian abah as berkahwin dengan mak as dan lahirkan as dan adik as budin.

Maka as dan abang-abang as adalah adik beradik kandung 1 mak. Contoh seperti gambar rajah di bawah.
Tetapi abang as tak boleh jadi wali as sebab berlainan nasab.



.Adik beradik kandung as yang sama mak dan abah ialah budin. Contoh gambar rajah di bawah.
Kemudian abah as berkahwin lagi satu, dan as dapat sorang adik lelaki, Naim. Maka Naim…

Double Breastpump Murah : Autumnz Serene

Hai mommies

Autumnz dah keluarkan Double breastpump yang boleh rechargeable battery. Lepas ni mudah da nak pam sama ada di tempat kerja atau balik kampung sebab bateri boleh cas..yang penting pam ni heavy duty sesuai untuk buat power pumping bagi buat stock susu and kosongkan breast bagi mengelakkan bengkak susu.

Jum tengok spek Autumnz Serene :

Autumnz - SERENE Convertible Double Electric/Manual Breastpump Now comes with *Rechargeable & Removable Lithium-Ion Battery, *Memory Function & *Convertible to a manual pump!

Autumnz SERENE Double Electric Breastpump, designed to mimic baby's natural suckling pattern, comes with the following features:3 Pumping Modes : Massage, Expression & Power Expression modes for effective & efficient pumping.Rechargeable & Removable Lithium-Ion Battery : Allow you to pump anywhere conveniently with longer usage time.Multi Suction Levels : 6 suction levels to choose from each mode. Memory Function : Enable setting of personalized suc…