Langkau ke kandungan utama

Hilangkan parut, jerawat dan jeragat Eleve oil Serum

Assalamualaikum pembaca setia blog cinta hati as...

Hari ni as nak perkenalkan produk baru dalam blog as iaitu Eleve Fully Natural Vitamin E oil serum.

Produk Eleve ni da lama keluar oleh syarikat farmasi tempat as bekerja..tapi baru saja ada kesempatan as nak perkenalkan pada umum.

Jum tengok dulu video Eleve Oil Serum


KELEBIHAN ELEVE OIL SERUM


Umum mengetahui vitamin e ni sangat bagus untuk kulit

Berbeza dengan produk lain, Eleve oil serum mengandungi segala kebaikan anti oksidan dari vitamin E semulajadi (tocotrienol) yang berpotensi tinggi, 40-60 kali ganda lebih berkesan dari vitamin E semi sintetik.

Ia membantu penghasilan kologen, melembapkan membran sel kulit, menggalakkan pembentukan sel kulit dan memberikan keanjalan kulit. Selain itu, ia turut menjadi agen yang menghalang pembentukan parut baru kerana ia bertindak dari bawah lapisan kulit dan turut menghalang kesan radikal bebas yang memudaratkan sel-sel kulit yang tercedara. - Rujuk testimoni di bawah.

Eleve oil serum turut berfungsi untuk merawat parut luka, terbakar, kesan regangan perut, bekas jerawat, memudarkan jeragat, mengurangkan white head, dan mengecilkan liang pori di muka.

Review Eleve Oil Serum

As pun dah mencuba Eleve oil serum ni..sebelum waktu tidur. Walaupun kulit muka as jenis berminyak, tetapi setelah pakai serum Eleve, apabila as bangun tidur muka as terasa tegang, anjal dan kurang berminyak.

Eleve oil serum juga selesa dipakai bersama bedak compact. As dapat lihat permukaan kulit menjadi rata. Selepsas cuci muka, as cuba menekan kulit area hidung, as rasa sangat terkejut dan teruja!!!! sebab tiada keluar isi putih (white head). Ini kerana sebelum mencuba produk Eleve, kebiasaannya as akan ada white head area hidung walaupun sudah mencuci muka.

Bagi mereka yang ada jerawat boleh la mencuba hilangkan jerawat sehingga tanpa kesan dalam tempoh 3 minggu dengan sapuan serum Eleve selepas mencuci muka dan sebelum masuk tidur malam - rujuk testimoni kawan as di bawah.

As masa mula-mula pakai Eleve oil serum, tumbuh jerawat halus, rupanya kena pakai sikit sahaja di kawasan parut atau tempat jerawat/jeragat. Jika tumbuh jerawat maksudnya serum tu aktifkan jerawat yang terpendam dalam kulit kita. Hal ni sementara saja...jangan picit n rajinkan cuci muka, lepas itu insyaAllah kulit makin cantik.

Bagi mereka yang ada jeragat, rajinkan diri sapu serum Eleve sekerap mungkin dan sebelum keluar rumah.

Kebiasaannya parut yang baru dan baru sahaja luka akan sembuh dengan cepat. Tetapi untuk parut yang sudah lama, ia boleh hilang tetapi memakan masa agak lama bergantung kepada kecederaan kulit. Walau bagaimanapun sekurang-kurangnya Eleve dapat mengurangkan kesan parut.....(^^)/

Testimoni Eleve oil serum

As kongsikan dulu testimoni yang ada..nanti ada masa as letak testimoni muka as pulak..


Jerawat di atas ambil masa 3 minggu hilang tanpa kesan parut dengan sapuan Eleve oil serum



Testimoni di atas ialah kaki kawan as yang terkena minyak panas.

Jika nak order boleh sms/wassap as

ELEVE SERUM hantar ke 019 905 0325



Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cara shopping di eBay dengan Paypal

Assalamualaikum
Pencinta hati as....anda suka shopping online? As suka tapi takder la suka sangat.
Selalunya kalau kita nak beli barang komfom kita akan buat perbandingan hargakan??..Sudah lumrah la tuh...
tapi kalau barang yang kita perlu dan nak sangat tapi sukar dapat akan tetap dibeli walau mahal...yer tak?? eh tak?? hahaha.....

Kat mana anda selalu shopping online? Kalau as selalunya kat eBay. Lelong as pernah masuk tapi tak berapa minat sangat..entahla kenapa..=p



Macam mana cara shopping di eBay? Buka dulu akaun PayPal dengan registerkan nombor mastercard anda (as pakai CIMB debit card)Buka akaun eBay kat situ kena letak sekali method bayar kita melalui paypal..nanti automatic terus link dengan PaypalLepas tu boleh shopping..



Mudahkan? tapi tahu tak kita kena bijak dalam pemilihan harga barang semasa di eBay?
Selalunya kalau as pilih ebay.com.my dia akan terus tukarkan mata wang Ringgit Malaysia. Tapi bila as buat kajian di eBay.com harga yang ditawarkan dalam USD lebih murah.
M…

Maksud adik beradik tiri

Assalamualaikum

Hari ni as nak menerangkan tentang hubungan antara adik beradik as.

As mempunyai dua orang abang yang berlainan ayah dengan as tetapi sama emak.

As juga mempunyai seorang adik yang sama mak dan abah dan sorang lagi adik yang lain mak.

Haaa....berbelit tak??

Sejak dari kecil lagi as dah di ajar bahawa adik beradik as bukan adik beradik tiri.

Tetapi untuk abang-abang as dengan adik bongsu as mereka adalah adik beradik tiri, kerana berlainan mak dan ayah.

Kalau nak sebut betul-betul macam ni...

Ayah abang as berkahwin dengan mak as, dan ayah abang meninggal dunia. Kemudian abah as berkahwin dengan mak as dan lahirkan as dan adik as budin.

Maka as dan abang-abang as adalah adik beradik kandung 1 mak. Contoh seperti gambar rajah di bawah.
Tetapi abang as tak boleh jadi wali as sebab berlainan nasab.



.Adik beradik kandung as yang sama mak dan abah ialah budin. Contoh gambar rajah di bawah.
Kemudian abah as berkahwin lagi satu, dan as dapat sorang adik lelaki, Naim. Maka Naim…

Double Breastpump Murah : Autumnz Serene

Hai mommies

Autumnz dah keluarkan Double breastpump yang boleh rechargeable battery. Lepas ni mudah da nak pam sama ada di tempat kerja atau balik kampung sebab bateri boleh cas..yang penting pam ni heavy duty sesuai untuk buat power pumping bagi buat stock susu and kosongkan breast bagi mengelakkan bengkak susu.

Jum tengok spek Autumnz Serene :

Autumnz - SERENE Convertible Double Electric/Manual Breastpump Now comes with *Rechargeable & Removable Lithium-Ion Battery, *Memory Function & *Convertible to a manual pump!

Autumnz SERENE Double Electric Breastpump, designed to mimic baby's natural suckling pattern, comes with the following features:3 Pumping Modes : Massage, Expression & Power Expression modes for effective & efficient pumping.Rechargeable & Removable Lithium-Ion Battery : Allow you to pump anywhere conveniently with longer usage time.Multi Suction Levels : 6 suction levels to choose from each mode. Memory Function : Enable setting of personalized suc…