Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Push up kek murah dan sedap

Assalamualaikum......

Saja jer as tulis tajuk macam tu....sebab as rasa mungkin ada orang cari Push Up Cake yang sedap tapi nak murah...hehehehehehehe (^^)


Sehingga hari ni.....as masih belum dapat merasa lagi Push Up Cake....

Apa yang best sangat pasal Push Up Cake ni?

Sebenarnya rasa dia cam kek lain juga..cuma bestnya kita leh tolak dia macam picagari....tu jer...hehehehe..

tapi as nak juga rasa sebab nampak cam best...dan warna warni decoration tu yang buat as tertarik....

Cinta Hati As tak beli pun untuk as, huk huk sedih betul.....

Ada sesiapa pembaca blog as nak belikan Push Up Cake untuk as????

Kalau boleh nak rasa yang rainbow, chocolate, dan red velvet...wahhhh demand sangat as ni kan???

Oleh kerana as tak dapat nak makan lagi Push Up Cake ni maka as nak tengok jer gambar yang as ambik dari google...huhuhuhu







----------------------------------------------------------------------------------

Pavlova Cake......

ni lagi satu kek yang as nak rasa....kalau as duk rumah tak sibuk dengan kerja rumah yang tak pernah habis komfem as akan buat....

dia macam crispy ker based tu?? cam sedap jer..as bayangkan macam kuih bangkit....








Oklah....pembaca blog cinta hati as...anda nak belanja as makan kek tak?? as suka jer..hehehehehe....


3 orang komen as:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...