Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

COACH WALLET for FREE

Assalamualaikum

Beberapa tahun lepas, as tanya classmate hadiah apa yang best nak bagi kat hari lahir abah as.

Seorang abang ni bagitau, bagi COACH...oh apa itu?

Dia kata bagi wallet COACH.....dan harganya? fuhhhhhh....memang di luar kemampuan as pada waktu itu.

So takderla as bagi benda tu...as ganti sahaja dengan bacaan alQuran yang di dengarkan khas untuk abah melalui corong telefon...siap kena tegur salah lagi dengan abah..hahaha......(^^)

PERTANDINGAN S.E.O PALING TINGGI


As sertai satu contest di facebook dan akan tamat pada 3 hb Ogos 2013....hadiah yang ditawarkan ialah COACH bagi 1st WINNER..

As letak jer nama pertandingan nama macam atas tu..nama sebenar dia lain...hehehe...tapi ada kaitan dengan game S.E.O 

Guest what?

As dah diberitahu awal-awal oleh penganjur -----> Coach on ur hand already..hah<---------->

Huhuhuhuhu.....COACH in my hand already????

As tak menjangka sangat akan dapat COACH ni...as masuk untuk enjoy dan menyengitkan persaingan dengan peserta yang lain..(^^)

As pun kurang sikit berminat barang yang as tak kenal...tapi bila sebut COACH tu tertiba as teringat classmate as.

Ok...as akan tunggu hadiah ni.....sebab dikatakan antara jenama yang paling POPULAR, BERKUALITI dan MAHAL...betul ker??????

Penganjur dah menegaskan semua hadiah adalah ORIGINAL...kalau dia tipu pun as tak tau...kena tanya pada yang pakar la kan...

Tapi as tak kisah sangat..hehehehehe...barang FREE...(^^)



Berapa nilai wallet coach tu??? ada sapa tau? as tak tau....hehehehe...

Nak letak apa dalam wallet tu? duit sahaja? alat makeup? ke isi henset ? ke nak bagi kat mak?

Tengok la kalau ada rezeki as ada la hadiah tu...kalau takder...takper jer (^^)/

Esok 2 HB OGOS 2013 adalah HARI LAHIR ABAH....nak bagi apa? hurm...hurm..hurm.................

Ok tak kalau as bacakan surah al Luqman? nak buat kek tak sempat..masih di bangi (~~)/

2 orang komen as:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...