Langkau ke kandungan utama

COACH WALLET for FREE

Assalamualaikum

Beberapa tahun lepas, as tanya classmate hadiah apa yang best nak bagi kat hari lahir abah as.

Seorang abang ni bagitau, bagi COACH...oh apa itu?

Dia kata bagi wallet COACH.....dan harganya? fuhhhhhh....memang di luar kemampuan as pada waktu itu.

So takderla as bagi benda tu...as ganti sahaja dengan bacaan alQuran yang di dengarkan khas untuk abah melalui corong telefon...siap kena tegur salah lagi dengan abah..hahaha......(^^)

PERTANDINGAN S.E.O PALING TINGGI


As sertai satu contest di facebook dan akan tamat pada 3 hb Ogos 2013....hadiah yang ditawarkan ialah COACH bagi 1st WINNER..

As letak jer nama pertandingan nama macam atas tu..nama sebenar dia lain...hehehe...tapi ada kaitan dengan game S.E.O 

Guest what?

As dah diberitahu awal-awal oleh penganjur -----> Coach on ur hand already..hah<---------->

Huhuhuhuhu.....COACH in my hand already????

As tak menjangka sangat akan dapat COACH ni...as masuk untuk enjoy dan menyengitkan persaingan dengan peserta yang lain..(^^)

As pun kurang sikit berminat barang yang as tak kenal...tapi bila sebut COACH tu tertiba as teringat classmate as.

Ok...as akan tunggu hadiah ni.....sebab dikatakan antara jenama yang paling POPULAR, BERKUALITI dan MAHAL...betul ker??????

Penganjur dah menegaskan semua hadiah adalah ORIGINAL...kalau dia tipu pun as tak tau...kena tanya pada yang pakar la kan...

Tapi as tak kisah sangat..hehehehehe...barang FREE...(^^)



Berapa nilai wallet coach tu??? ada sapa tau? as tak tau....hehehehe...

Nak letak apa dalam wallet tu? duit sahaja? alat makeup? ke isi henset ? ke nak bagi kat mak?

Tengok la kalau ada rezeki as ada la hadiah tu...kalau takder...takper jer (^^)/

Esok 2 HB OGOS 2013 adalah HARI LAHIR ABAH....nak bagi apa? hurm...hurm..hurm.................

Ok tak kalau as bacakan surah al Luqman? nak buat kek tak sempat..masih di bangi (~~)/
2 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cara shopping di eBay dengan Paypal

Assalamualaikum
Pencinta hati as....anda suka shopping online? As suka tapi takder la suka sangat.
Selalunya kalau kita nak beli barang komfom kita akan buat perbandingan hargakan??..Sudah lumrah la tuh...
tapi kalau barang yang kita perlu dan nak sangat tapi sukar dapat akan tetap dibeli walau mahal...yer tak?? eh tak?? hahaha.....

Kat mana anda selalu shopping online? Kalau as selalunya kat eBay. Lelong as pernah masuk tapi tak berapa minat sangat..entahla kenapa..=p



Macam mana cara shopping di eBay? Buka dulu akaun PayPal dengan registerkan nombor mastercard anda (as pakai CIMB debit card)Buka akaun eBay kat situ kena letak sekali method bayar kita melalui paypal..nanti automatic terus link dengan PaypalLepas tu boleh shopping..



Mudahkan? tapi tahu tak kita kena bijak dalam pemilihan harga barang semasa di eBay?
Selalunya kalau as pilih ebay.com.my dia akan terus tukarkan mata wang Ringgit Malaysia. Tapi bila as buat kajian di eBay.com harga yang ditawarkan dalam USD lebih murah.
M…

Maksud adik beradik tiri

Assalamualaikum

Hari ni as nak menerangkan tentang hubungan antara adik beradik as.

As mempunyai dua orang abang yang berlainan ayah dengan as tetapi sama emak.

As juga mempunyai seorang adik yang sama mak dan abah dan sorang lagi adik yang lain mak.

Haaa....berbelit tak??

Sejak dari kecil lagi as dah di ajar bahawa adik beradik as bukan adik beradik tiri.

Tetapi untuk abang-abang as dengan adik bongsu as mereka adalah adik beradik tiri, kerana berlainan mak dan ayah.

Kalau nak sebut betul-betul macam ni...

Ayah abang as berkahwin dengan mak as, dan ayah abang meninggal dunia. Kemudian abah as berkahwin dengan mak as dan lahirkan as dan adik as budin.

Maka as dan abang-abang as adalah adik beradik kandung 1 mak. Contoh seperti gambar rajah di bawah.
Tetapi abang as tak boleh jadi wali as sebab berlainan nasab.



.Adik beradik kandung as yang sama mak dan abah ialah budin. Contoh gambar rajah di bawah.
Kemudian abah as berkahwin lagi satu, dan as dapat sorang adik lelaki, Naim. Maka Naim…

Double Breastpump Murah : Autumnz Serene

Hai mommies

Autumnz dah keluarkan Double breastpump yang boleh rechargeable battery. Lepas ni mudah da nak pam sama ada di tempat kerja atau balik kampung sebab bateri boleh cas..yang penting pam ni heavy duty sesuai untuk buat power pumping bagi buat stock susu and kosongkan breast bagi mengelakkan bengkak susu.

Jum tengok spek Autumnz Serene :

Autumnz - SERENE Convertible Double Electric/Manual Breastpump Now comes with *Rechargeable & Removable Lithium-Ion Battery, *Memory Function & *Convertible to a manual pump!

Autumnz SERENE Double Electric Breastpump, designed to mimic baby's natural suckling pattern, comes with the following features:3 Pumping Modes : Massage, Expression & Power Expression modes for effective & efficient pumping.Rechargeable & Removable Lithium-Ion Battery : Allow you to pump anywhere conveniently with longer usage time.Multi Suction Levels : 6 suction levels to choose from each mode. Memory Function : Enable setting of personalized suc…