Pelawat Cinta Hati As

featured Slider

Cincin Kahwin Lelaki Stainless Steel

Assalamualaikum....

Alhamdulillah....dengan izinNya as dapat kumpul duit untuk beli cincin kepada Cinta Hati...

As tak kerja makan gaji tapi as buat kerja makan UNTUNG...just buat biz online full time, hehehehe...

Dah lama as usha-usha nak beli cincin kat kedai Baush K...ya sangat-sangat lama...cuma dia sahaja yang tak beri keputusan nak atau tidak...nak beli sendiri tak tau fit tak size sesuai tak design tu dengan jari...lama as simpan duit nak pergi beli cincin ke dia nihhhh....huhuhuhu

Siapa yang cerewet?? tah la....(^^)



Cincin ni jenis stainless steel, ada diamond. Ada warranty setahun untuk diamond sahaja....kalau nak polish boleh datang balik kedai Bausch ni.

Harganya?? haaa....harga yang as mampu milik.... dalam RM 3++.++

As tanya nak engrave ker tak? Cinta hati pun minta engrave nama kami berdua......( dalam hati..cooo cewitt..)

10 huruf - RM 5.00 jer...

oh ya...kenapa tidak beli sepasang waktu tu??? huhuhuhu....as nak juga sepasang macam dia punya..(T.T)

tak apa la..sob...sob..


Niat di hati kalau as ni jutawan memang as akan belikan sahaja cincin platinum harga beribu riban....tapi ini sahaja yang as mampu...

Cinta hati as....

As sayang anda....

Semoga ikatan suci kita berkekalan hingga akhir hayat...insyaAllah.

0 orang komen as:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...