Langkau ke kandungan utama

Double Breastpump Murah : Autumnz Serene

Hai mommies

Autumnz dah keluarkan Double breastpump yang boleh rechargeable battery. Lepas ni mudah da nak pam sama ada di tempat kerja atau balik kampung sebab bateri boleh cas..yang penting pam ni heavy duty sesuai untuk buat power pumping bagi buat stock susu and kosongkan breast bagi mengelakkan bengkak susu.

Jum tengok spek Autumnz Serene :

Autumnz - SERENE Convertible Double Electric/Manual Breastpump

Now comes with *Rechargeable & Removable Lithium-Ion Battery, *Memory Function & *Convertible to a manual pump!

  1. Autumnz SERENE Double Electric Breastpump, designed to mimic baby's natural suckling pattern, comes with the following features:
  2. 3 Pumping Modes : Massage, Expression & Power Expression modes for effective & efficient pumping.
  3. Rechargeable & Removable Lithium-Ion Battery : Allow you to pump anywhere conveniently with longer usage time.
  4. Multi Suction Levels : 6 suction levels to choose from each mode. Memory Function : Enable setting of personalized suction levels that you are comfortable with
  5. Anti Backflow Device : To prevent milk contamination.
  6. Convertible : Can be converted to a manual pump by attaching a manual knob (conversion manual kit can be purchased separately)
  7. Dual Power Source : Main electric power & Lithium-Ion battery
  8. LCD Display : Display information such as type of pumping mode and suction level for user
  9. Ultrasoft Silicone Massage Breast Shield : With comfortable massage bubbles design
  10. Light, Portable & Ultra Quiet : Compact to carry around with quiet motor unit
  11. User Friendly: Easy to assemble, use and clean
  12. BPA Free : All parts that touch breastmilk are BPA Free

Harga : RM 469.00  RM 430.00- pam sahaja

Untuk belian Pakej 

Autumnz Serene PAKEJ 1 RM495   RM 470.00

Package Included:

- Full Set Breastpump
- 1 Pcs Milky Cooler Bag 2 Compartment
- 4 Pcs Storage Bottle
- 1 Pcs Ice Brick
*jenis dan warna cooler bag/Ice brick/bottle storeage akan berubah mengikut stok yang ada

Autumnz Serene PAKEJ 2 RM509  RM 490.00

Package Included:
- Full Set Breastpump
- 1 Pcs Milky Cooler Bag 2 Compartment
- 10 Pcs Storage Bottle
- 1 Pcs Ice Brick
- 5 Pcs Breastmilk Storage
*jenis dan warna cooler bag/Ice brick/bottle storeage akan berubah mengikut stok yang ada


Autumnz Serene PAKEJ 3 RM535   RM 510.00

Package Included:
- Full Set Breastpump
- 1 Pcs New Vcool Cooler Bag 2 Compartment
- 6 Pcs Storage Bottle
- 1 Pcs Ice Brick
*jenis dan warna cooler bag/Ice brick/bottle storeage akan berubah mengikut stok yang ada



Ok, jika berminat boleh WA/Telegram as : 019 9050325.


Untuk update harga terkini boleh juga follow di ig @breastpumpelectric
Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cara shopping di eBay dengan Paypal

Assalamualaikum
Pencinta hati as....anda suka shopping online? As suka tapi takder la suka sangat.
Selalunya kalau kita nak beli barang komfom kita akan buat perbandingan hargakan??..Sudah lumrah la tuh...
tapi kalau barang yang kita perlu dan nak sangat tapi sukar dapat akan tetap dibeli walau mahal...yer tak?? eh tak?? hahaha.....

Kat mana anda selalu shopping online? Kalau as selalunya kat eBay. Lelong as pernah masuk tapi tak berapa minat sangat..entahla kenapa..=p



Macam mana cara shopping di eBay? Buka dulu akaun PayPal dengan registerkan nombor mastercard anda (as pakai CIMB debit card)Buka akaun eBay kat situ kena letak sekali method bayar kita melalui paypal..nanti automatic terus link dengan PaypalLepas tu boleh shopping..



Mudahkan? tapi tahu tak kita kena bijak dalam pemilihan harga barang semasa di eBay?
Selalunya kalau as pilih ebay.com.my dia akan terus tukarkan mata wang Ringgit Malaysia. Tapi bila as buat kajian di eBay.com harga yang ditawarkan dalam USD lebih murah.
M…

Maksud adik beradik tiri

Assalamualaikum

Hari ni as nak menerangkan tentang hubungan antara adik beradik as.

As mempunyai dua orang abang yang berlainan ayah dengan as tetapi sama emak.

As juga mempunyai seorang adik yang sama mak dan abah dan sorang lagi adik yang lain mak.

Haaa....berbelit tak??

Sejak dari kecil lagi as dah di ajar bahawa adik beradik as bukan adik beradik tiri.

Tetapi untuk abang-abang as dengan adik bongsu as mereka adalah adik beradik tiri, kerana berlainan mak dan ayah.

Kalau nak sebut betul-betul macam ni...

Ayah abang as berkahwin dengan mak as, dan ayah abang meninggal dunia. Kemudian abah as berkahwin dengan mak as dan lahirkan as dan adik as budin.

Maka as dan abang-abang as adalah adik beradik kandung 1 mak. Contoh seperti gambar rajah di bawah.
Tetapi abang as tak boleh jadi wali as sebab berlainan nasab.



.Adik beradik kandung as yang sama mak dan abah ialah budin. Contoh gambar rajah di bawah.
Kemudian abah as berkahwin lagi satu, dan as dapat sorang adik lelaki, Naim. Maka Naim…